Màster Propi La Base Teòrica i Procediments de Laboratori de Reproducció Assistida

14a Edició - Codi 20721130

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 5000 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats en Biologia, Farmàcia, Bioquímica, Veterinària i titulacions afins.

Modalitat: On-line

Patrocinador:

Fundación Instituto Valenciano de Infertilidad - FIVI

Direcció

Organitzador: Institut Valencià d'Infertilitat. IVI

Direcció: José Alejandro Remohí Giménez. Catedrático de Universidad. Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia. Universitat de València.
Nicolás Garrido Puchalt. Director IVI Leerning Center y director de Fundación IVI / IVI Valencia, S.L. - Instituto Valernciano de Infertilidad.

Més informació

Objectius del curs

Existeix un considerable augment a nivell global de la necessitat de tècniques de reproducció assistida per part de la població en general, moltes vegades relacionat amb el retard en l'edat materna en la qual es pretén concebre, així com en els hàbits de vida i altres factors d'índole genètica i ambiental. En atenció a aquesta necessitat, també ha crescut el nombre de pacients que esperen rebre un tractament a la seua situació d'esterilitat o infertilitat, així com l'augment dels centres de reproducció assistida i, per tant, requerir professionals altament capacitats en medicina reproductiva.

En el Màster Propi Sobre la Base Teòrica i Procediment de Laboratori en la Reproducció Assistida de la Universitat de València participen 50 professionals de diferents àmbits, provinents del prestigiós Institut Valencià d'Infertilitat, on es realitzen més de 25.000 tractaments de reproducció assistida a l'any. Tots ells compten amb una àmplia experiència clínica, docent i de més de dues dècades d'investigació per a formar als estudiants del Màster Propi Sobre la Base Teòrica i Procediment de Laboratori en la Reproducció Assistida amb els materials docents més actualitzats i complets, ja es tracte d'acabats de graduar o professionals en l'àrea, de manera que oferisquen als seus pacients el millor tractament d'acord amb els seus coneixements.

Leer más

Objectius professionals

- Adquirir les bases teòriques i el coneixement involucrat en la fisiologia de la reproducció i les tècniques de reproducció assistida, diagnòstiques i terapèutiques, que inclouen, des de la fisiologia de la reproducció, a la ovogénesis, espermatogènesi i les seves deficiències, així com les tècniques d'obtenció d'ovòcits, la fecundació, el procés del desenvolupament embrionari i la seva problemàtica.
- Conèixer les causes de l'esterilitat, a més de les tècniques de reproducció assistida, la producció in vitro d'embrions i el seu cultiu.
- Conèixer les tècniques de millora de la qualitat embrionària, la multiplicació d'embrions i gàmetes, així com les tècniques de determinació del sexe.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS