Màster Propi en Atenció Optomètrica al Pacient amb Patologia Ocular

8a Edició - Codi 20721380

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 3100 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Diplomats/Graduats en Òptica i Optometria i Metges especialistes en Oftalmologia

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió

Direcció: Santiago García Lázaro. Profesor Titular de Universidad. Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València.
Robert Montés Micó. Catedrático de Universidad. Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València.
Alejandro Cerviño Expósito. Catedrático de Universidad. Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València.
César Antonio Albarrán Diego. Profesor Asociado de Universidad. Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

A més de l'anterior, mitjançant el programa del Màster Propi en Atenció Optomètrica al Pacient amb Patologia Ocular, es pretén formar a l'optometrista per al seguiment conjunt de pacients ja diagnosticats per un oftalmòleg, a més de l'aplicació del tractament optomètric de la resta visual que cada patologia permeta. Així mateix, serà primordial que l'optometrista conega la urgència de remissió de cada condició, en tindre un coneixement adequat, identificat i interpretat, amb els seus signes i els seus símptomes.

Per a això, el programa del Màster Propi en Atenció Optomètrica al Pacient amb Patologia Ocular aborda els següents temes: tècniques de detecció i seguiment, alteracions del segment anterior, detecció primerenca i seguiment del glaucoma, retina (uveítis, maculopatía, despreniment de retina i vitri, així com altres alteracions) i neurofotalmologíi.

Leer más

Objectius professionals

L'oftalmòleg és el professional competent en el diagnòstic i tractament de les patologies oculars, moltes de les quals tenen un pronòstic dependent de l'estadi en el qual es comencen a tractar. Per això resulta de summa importància que els professionals òptics-optometristes tinguen formació actualitzada en patologia ocular, que els permeta diferenciar una situació normal d'una potencialment patològica, per a derivar a l'oftalmòleg amb criteri. Aquest important paper que té l'òptic-optometrista en la cura visual primària redundarà en una millor cura de la salut visual de la societat. Atesa la necessitat d'aquesta actualització contínua en la matèria, la Universitat de València ofereix el Màster Propi en Atenció Optomètrica al Pacient amb Patologia Ocular.

Sense cap dubte aquesta col·laboració i vincle entre tots dos professionals es traduirà en una millor cura de la salut visual de la població en general. És per tant necessari tindre una formació actualitzada que permeta detectar possibles anomalies per a remetre a l'oftalmòleg, que emetrà el diagnòstic i instaurarà un tractament si això és necessari. El Màster Propi en Atenció Optomètrica al Pacient amb Patologia Ocular part dels estudis de la Diplomatura o Grau en Òptica i Optometria, amb la finalitat d'ampliar els coneixements en patologia per part de l'estudiant que el curse.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS