Màster Propi en Oncologia Farmacèutica

9a Edició - Codi 20721250

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 90.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 2500 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats en Farmàcia, Biologia i Medicina

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Departament de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Parasitologia

Direcció: Virginia Merino Sanjuán. Catedrático de Universidad. Departament de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Parasitologia. Universitat de València.
Inmaculada Concepción Maestu Maiques. Jefa de Sección. Servicio de Oncología Médica.Hospital Universitario Dr. Peset. Valencia.
Juana Dolores Rosique Robles. Facultativo Especialista de Departamento. Servicio de Farmacia. Hospital de Sagunto. Asociado Asistencial de Ciencias de la Salud. Departament de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Parasitologia. Universitat de València.
María Asunción Albert Marí. Facultativo Especialista de Área. Hospital Universitario y Politécnico La Fe deValencia.
Mónica Climente Martí. Doctora en Farmacia. Farmaceutico Especialista Farmacia Hospitalaria. Jefa de Servicio. Hospital Universitario Dr Peset. Valencia. Asociado Asistencial de Ciencias de la Salud. Universitat de València. .

Més informació

Objectius del curs

Davant les necessitats que presenta el pacient oncològic, així com la responsabilitat directa del professional farmacèutic sobre la preparació dels esquemes *antineoplásicos i de l'adequació de la dosi, suport, etc., que requereix cada pacient, sorgeix aquesta especialització. El Màster Propi en Oncologia Farmacèutica part d'una perspectiva multidisciplinària on es contempla l'eficiència en el maneig dels fàrmacs *antineoplásicos i de suport en el pacient oncològic.

El bon acolliment i resultats obtinguts gràcies al Màster Propi en Oncologia Farmacèutica li han fet créixer, ja que substitueix a l'original Diploma d'Oncologia Farmacèutica amb una duració de més de 10 edicions.

Leer más

Objectius professionals

Cada dia sorgeixen nous fàrmacs que se sumen a les teràpies neoplàsiques, la qual cosa porta amb si la necessitat d'individualitzar les dosis d'aquests medicaments antineoplàsics. A més, existeix una manca en la formació clínica del farmacèutic en els actuals plans d'estudi de la Llicenciatura en Farmàcia. Per això, el Màster Propi en Oncologia Farmacèutica de la Universitat de València és una eina perfecta per a aquells professionals de les ciències de la salut, tant del mitjà ambulatori com de l'hospitalari, que desitgen actualitzar els seus coneixements.

De manera paral·lela, existeix un augment en l'expectativa de vida del pacient oncològic, així com una creixent demanda social de continuar el seu tractament en el seu domicili. Aquestes situacions obliguen a tindre una cura molta major, alhora d'optimitzar les metodologies d'administració de antineoplàsics, així com oferir un seguiment de la seua resposta en el pacient. Això sens dubte secunda definitivament la continuïtat i valor del Màster Propi en Oncologia Farmacèutica de la Universitat de València.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS