Màster Propi en Medicina Estètica

11a Edició - Codi 20711450

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 63.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 6000 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats en Medicina i Cirurgia o Llicenciats en Medicina

La docència s'adaptarà als requisits que vinguen establits per reglament Estatal i per les directrius que indique la nostra Universitat (presencial, semipresencial o on-line) que té la potència suficient per a realitzar aquesta transformació sense menyscapte de la qualitat docent

Modalitat: Semipresencial

Direcció

Organitzador: Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal

Direcció: María del Carmen Saiz Sánchez. Profesor Titular de Universidad. Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València.
José Fernando Folch García. Doctor Medicina. .
María del Carmen Sánchez Moreno. Doctora Medicina. Máster Universitario en Medicina Estética.

Més informació

Objectius del curs

El manteniment i la promoció de l'estètica i la bellesa han existit des de fa moltíssim temps arrere. Per això que va sorgir l'àrea de la Medicina Estètica per a professionalitzar tot el relacionat amb la bellesa, la salut, la restauració i el manteniment. Són cada vegada més les clíniques que ofereixen aquest tipus de serveis, per la qual cosa requereixen d'una regulació adequada, a més de comptar amb professionals mèdics que oferisquen professionalitat i confiança en els pacients que ací acudeixen. En aquest context sorgeix el Màster Propi en Medicina Estètica de la Universitat de València.

Dins del Màster Propi en Medicina Estètica s'estudiaran els principis bàsics en Medicina Estètica, i inclou àrees de Psicologia i Psiquiatria, la interpretació de proves de laboratori, Farmacocinètica, anestèsia, urgències, aspectes jurídics, a més d'oferir un tema especialitzat en màrqueting i atenció al client.

Leer más

Objectius professionals

La Medicina Estètica té en l'actualitat un gran abast i rellevància tant pel seu caràcter reparador com pel seu treball preventiu, com ocorre amb la medicina anti-*aging. El Màster Propi en Medicina Estètica que ofereix la Universitat de València cobreix la gran necessitat de formació demandada actualment, amb gran equilibri entre la pràctica i la teoria.

Sent una àrea d'especialització eminentment pràctica, el Màster Propi en Medicina Estètica ofereix una rotació contínua entre els diferents camps i inclou l'aprenentatge pràctic en aules autoritzades per Sanitat, com a clíniques en el Col·legi de Metges de València, així com moltes altres similars.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS