Màster Propi en Prevenció i Tractament de les Conductes Addictives

19a Edició - Codi 20721050

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 71.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 1800 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Psiquiatres, Psicòlegs, Metges, Infermers, Treballadors Socials, Educadors Socials, Professors, Farmacèutics, Advocats, Sociòlegs, Criminòlegs.....

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal

Direcció: Francisco Gregorio Francés Bozal. Profesor Titular. Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València. .
Francesc José Verdú i Asensi. Psicólogo. Jefe de Sección. Dirección General de Salud Pública y Adicciones. Generalitat Valenciana.

Més informació

Objectius del curs

Saber actuar de manera adequada i tindre un coneixement precís de la terminologia, conceptes, definicions, criteris d'intervenció, etc., així com tindre els coneixements teoricopràctics en matèria de prevenció, diagnòstic i tractament, forma part de la formació que inclou el Màster Propi en Prevenció i Tractament de les Conductes Addictives. Mitjançant l'adquisició de coneixements en neuropsicologia i psicopatologia coneixeràs el funcionament i acció de les substàncies addictives, així com la prevenció, diagnòstic i tractament de les addiccions no químiques. Amb les drogodependències es tindrà a més coneixements en l'anàlisi de dades, la interpretació de resultats i l'elaboració de qüestionaris.

D'altra banda, el Màster Propi en Prevenció i Tractament de les Conductes Addictives proporciona una formació completa respecte a temes com la documentació, usada per a resoldre dubtes d'hipòtesis plantejades i conéixer els principis bàsics per a tindre informació i saber documentar-la. Així mateix, respecte als aspectes toxicològics, legals i de salut pública es busca aprendre els aspectes tòxics i la seua repercussió en la salut. Finalment, pel que respecta al jurídic, inclou normes i lleis, a més de formació en matèria d'inserció social, el coneixement del marc soci laboral, de manera que els pacients puguen incorporar-se socialment des dels diferents instruments d'inserció existents.

Leer más

Objectius professionals

Les conductes addictives representen un seriós problema en la societat actual. La seua prevenció, diagnòstic i tractament resulta una tasca d'alta rellevància per a diferents professionals. Saber identificar-les, previndre-les i tractar-les a través dels últims coneixements sobre el tema i una professionalització completa és l'objectiu del Màster Propi en Prevenció i Tractament de les Conductes Addictives de la Universitat de València.

Tindre la formació i capacitació necessària per a saber com actuar en cadascuna de les problemàtiques que es presenten, tenint un coneixement integral sobre la terminologia, els conceptes, les definicions, el marc teòric i pràctic, així com els criteris d'intervenció corresponents, és possible amb el Màster Propi en Prevenció i Tractament de les Conductes Addictives. D'aquesta forma, ofereix els coneixements teoricopràctics en matèria de prevenció per a elaborar i dur a terme els corresponents programes de prevenció des de diferents àmbits d'actuació.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS