Màster Propi d'Investigació i Tractament Especialitzat del Dolor

7a Edició - Codi 20721570

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 80.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 3500 € (import preu públic)

Requisits d'accés:

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Departament de Cirurgia

Direcció: José Antonio De Andrés Ibáñez. Médico Especialista en Anestesiología. Catedratico de Universidad. Dep. de Cirurgia. Universitat de València. Jefe de Servicio de Anestesia, Reanimación y Unidad Multidisciplinar de Tratamiento del Dolor. Hospital General Universitario de Valencia.. .
Vicente Luis Villanueva Pérez. Médico especialista de la Unidad del Dolor. Consorcio Hospital General Universitario de Valencia.

Més informació

Objectius del curs

El dolor és un trastorn que afecta gran quantitat de persones i sol ser un símptoma pel qual el pacient acudeix a una consulta mèdica. La prevalença de dolor crònic és elevada, a nivell mundial independentment del nivell d'Oferir una educació d'alta qualitat dirigida tant a metges, com a professionals de diverses especialitats relacionades amb el tractament del dolor, és un dels principals objectius del Màster Propi d'Investigació i Tractament Especialitzat del Dolor. La Universitat de València ofereix l'oportunitat única de desenvolupar un currículum d'alt nivell internacional per a obtindre una competència professional que permeta una pràctica mèdica independent, que a més coadjuve a establir programes formatius que harmonitzen i milloren els estàndards de qualitat per a la pràctica segura i independent respecte a la medicina del dolor a Europa i també a Llatinoamèrica.

En l'actualitat existeix una demanda i una alta necessitat de comptar amb professionals de la salut especialitzats en dolor crònic, i d'un interés mèdic, científic i social en el tema. Per aquest motiu es planteja el Màster Propi d'Investigació i Tractament Especialitzat del Dolor, que comprén un complet pla d'estudis per a formar a especialista en el dolor, així com crear un sistema d'avaluació integral sobre les competències dels quals l'han cursat. A més en el nostre professorat hem buscat el millor conjunt de professors a nivell internacional experts en cadascuna de les matèries del màster, per a aconseguir la docència millor i mes actualitzada dels nostres alumnes.

Leer más

Objectius professionals

El dolor és un trastorn que afecta gran quantitat de persones i sol ser un símptoma pel qual el pacient acudeix a una consulta mèdica. La prevalença de dolor crònic és elevada, a nivell mundial independentment del nivell de desenvolupament dels *paises, i directament lligat al *estandar de *calida de vida que la nostra societat demanda. El dolor crònic és considerat com un problema generalitzat de salut pública en països desenvolupats, la qual cosa ha demostrat l'evidència epidemiològica. És per això que comptar amb especialistes en el dolor es converteix en un tema d'alta rellevància que requereix d'una especialització actualitzada, com la que proporciona el Màster Propi d'Investigació i Tractament Especialitzat del Dolor de la Universitat de València.

Se sap, per exemple, que entre el 15% i el 25% de la població adulta espanyola pateix de dolor crònic en un moment donat. En la població major als 65 anys d'edat, aquesta xifra s'eleva fins a un 50%. D'altra banda, d'acord amb xifres d'un estudi epidemiològic recent a Espanya respecte al dolor en consultes d'atenció primària, el 30,9% tenia dolor crònic amb un alt component neuropàtic. Per tant, existeix un interés creixent en el tema, i comptar amb professionals que oferisquen atenció especialitzada a aquests pacients és indispensable.

Leer más

OPINIONS

5 Valoració mitjana (1 valoració)
Tengo el agrado de comentar mi satisfacción con el máster, es un tema muy amplio, y con una actualización constante. Encuentro el máster muy bien encarado, con mucha bibliografía, es sólido en contenido. Me inscribí por referencia de un compañero que lo realizó el año pasado, y no se equivocó, gracias.
Graciela Liliana Guarnaccia (Ex alumna de la 4ª edición) valoració:
5
Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS