Expert Universitari en Implatologia

5a Edició - Codi 20713070/20711110

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 20.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 3800 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats i graduats en Odontologia que desitgen iniciar-se en el tractament rehabilitador amb implants dentals. És aconsellable tindre experiència professional prèvia d'almenys un any com a odontòleg general per a aconseguir el millor aprofitament del curs. Per ordre d'inscripció. Haurà d'acreditar-se la titulació mitjançant Carnet de Col·legiat o Títol Professional.

Modalitat: Presencial

Direcció

Organitzador: Departament d'Estomatologia

Direcció: David Peñarrocha Oltra. Doctor en Odontología. Máster en Cirugía e Implantología Oral. Profesor Ayudante Doctor Cirugía Bucal. Universitat de València.. .
José Miguel Peñarrocha Diago. Presidente de la Sociedad Española de Cirugía Bucal. Doctor en Medicina y Cirugía. Especialista en Estomatología y en Neurología. Catedrático de Cirugía Bucal. Dtor. Dpto. Estomatología de la Facultad de Medicina y Odontología. Universitat de València.. .

Més informació

Objectius del curs

Els alumnes que cursen aquest títol propi desenvoluparan els coneixements teòrics i pràctics necessaris per a discriminar els casos susceptibles de tractament amb implants en funció de la seua complexitat i per a començar a rehabilitar casos senzills.

El curs cobrirà totes les etapes del tractament amb implants dentals: diagnòstic, planificació, cirurgia, segona cirurgia, presa d'impressions, proves protètiques, lliurament de la pròtesi, manteniment dels implants, i diagnòstic, prevenció i tractament de malalties periimplantaries. El curs també introduirà a l'alumne en tècniques més avançades relacionades amb la implantologia com la regeneració òssia, la càrrega immediata, els empelts de teixit bla, etc. però no és un objectiu que l'alumne acabe el curs dominant aquestes tècniques.

Objectius professionals

Este curs permetrà a professionals de l'Odontologia adquirir els coneixements i la confiança necessaris per a començar a tractar amb implantes dentals casos senzills d'absències dentàries.

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS