Màster Propi en Fisioteràpia Especialtzada en Sòl Pelvià

4a Edició - Codi 20711720

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 3800 € (import preu públic)

Requisits d'accés:

Modalitat: Presencial

Direcció

Organitzador: Departament de Fisioteràpia

Direcció: Blanca Gisela Pardo Sievers. Asociado Asistencial de Ciencias de la Salud. Departament de Fisioteràpia. Universitat de València.
Maria dels Àngels Cebrià i Iranzo. Contratado Doctor. Departament de Fisioteràpia. Universitat de València.
Laura Fuentes Aparicio. Profesor Asociado de Universidad. Departament de Fisioteràpia. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

D'acord amb l'Observatori Nacional d'Incontinència (*ONI), existeix una prevalença estimada d'incontinència urinària en dones del 24%, que augmenta del 30% al 40% en la mitjana edat, i ascendeix al 50% en l'ancianitat. Si bé en homes aquesta incontinència és menor, augmenta amb l'edat i s'associa també amb altres patologies. Patologies com *vaginismos o *dispareunias no arriben a fer perillar la vida però sí que poden arribar a afectar significativament la qualitat de vida. Donada la creixent atenció social per a la prevenció i el tractament d'aquestes patologies, es requereix d'un tractament especialitzat aplicat per professionals coneixedors i ben formats en l'aplicació de tècniques específiques en aquest àmbit.

En aquest sentit, el Màster Propi en Fisioteràpia Especialitzada en Sòl Pèlvic ofereix una formació en fisioteràpia especialitzada en tractaments de les disfuncions del sòl pèlvic tant en homes com en dones.

Leer más

Objectius professionals

L'àrea pelvi-perineal és susceptible de presentar nombrosos problemes de salut i, d'acord amb diferències biològiques, algunes patologies poden afectar dones i a homes de manera diferent. La incontinència urinària afecta fins a la meitat de les dones anciana, i si bé en l'home és menor, també augmenta amb l'edat i s'associa amb altres patologies. En el cas de l'home intervenen la andropausia, l'envelliment i altres patologies relacionades amb els seus òrgans masculins, en tant que en la dona s'inclou la menstruació, l'embaràs, el part, la menopausa i altres patologies relacionades amb els òrgans femenins. Comptar amb un tractament especialitzat demanda professionals qualificats i és de summa importància, tal com es reflecteix en la demanda formativa del Màster Propi en Fisioteràpia Especialitzada en Sòl Pèlvic de la Universitat de València.

La formació en fisioteràpia especialitzada en els tractaments de les disfuncions del sòl pèlvic és elevada, ja que els problemes i patologies augmenten amb l'edat, tant en homes com en dones. A través del Màster Propi en Fisioteràpia Especialitzada en Sòl Pèlvic de la Universitat de València, de manera que els professionals sanitaris interessats compten amb les eines necessàries i actualitzades per a la realització del seu treball amb èxit i competència.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS