Màster Propi en Valoració, Fisioteràpia i Readaptació en l'Esport

9a Edició - Codi 20711560

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 3750 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Fisioterapeutes i estudiants als que els queden com a màxim el 10% dels crèdits per a acabar la carrera i es comprometen a finalitzar abans que finalitce el Màster. Selecció per carta de presentació, currículo i orde de preinscripció, amb aquest orden.

La docència s'adaptarà als requisits que vinguen establits per reglament Estatal i per les directrius que indique la nostra Universitat (presencial, semipresencial o on-line) que té la potència suficient per a realitzar aquesta transformació sense menyscapte de la qualitat docent

Modalitat: Presencial

Direcció

Organitzador: Departament de Fisioteràpia

Direcció: Laura López Bueno. Profesor Titular de Escuela Universitaria. Departament de Fisioteràpia. Universitat de València.
Francisco José Selva Sarzo. Doctor Fisioterapia. Osteópata C.O. Profesor Departament de Fisioteràpia. Universitat de València. www.FranciscoSelva.com. .

Més informació

Objectius del curs

Donat l'abast que té l'esport, la demanda que existeix de professionals en fisioteràpia i readaptació de l'esport és cada vegada major. Són peça clau de la prevenció i la recuperació de lesions que fins i tot poden tindre abastos greus. Gràcies al Màster Propi en Valoració, Fisioteràpia i Readaptació en l'Esport aquests professionals poden adquirir els coneixements teòric pràctics de les últimes tècniques en fisioteràpia esportiva i la readaptació.

El programa del Màster Propi en Valoració, Fisioteràpia i Readaptació en l'Esport inclou des del diagnòstic diferencial en l'esportista, passant per l'assistència d'urgència en l'esport o com fer una perfecta farmaciola de competició i triar el material més adequat per a cures bàsiques d'urgència, fins a temes com a biomecànica i podologia esportiva i teràpia manual aplicada en l'esport.

Leer más

Objectius professionals

L'esport és una activitat que té abastos enormes a nivell social, físic i cultural. Això fa necessària una professionalització per part de les persones que treballen molt de prop amb els esportistes, oferint-los atenció personalitzada i d'alta qualitat quan es tracta de lesions.

Amb l'objectiu d'oferir una formació actualitzada i d'alt valor professional la Universitat de València organitza el Màster Propi en Valoració, Fisioteràpia i Readaptació en l'Esport.

Leer más

OPINIONS

5 Valoració mitjana (1 valoració)
Participar en un máster en la prestigiosa Universidad de Valencia con docentes de tan alto nivel, que nos brindan herramientas útiles para nuestro desempeño profesional con ética, compromiso y éxito para con nuestros pacientes, es una experiencia incalculable.
Pablo Andrés Gebhardt Rosner (Ex alumno 6ª edición) (Club de Gimnasia Rítmica "Olimp".Bolivia) valoració:
5

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS