Expert Universitari en Estadística Aplicada a les Ciències de la Salut

2a Edició - Codi 20723250

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 12.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 500 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Professionals de l'àmbit de les Ciències de la Salut o àrees afins que es dediquen a la labor investigadora o professional o estudiants als quals els quede menys d'un 10% en matèries per a obtenir el títol de grau, amb la condició d'obtenir el titule el mateix any acadèmic. Així mateix, podran accedir professionals amb acreditada experiència però sense titulació de grau, que tinguen relació amb l'àrea de la salut.

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Facultat de Fisioteràpia

Direcció: María Pilar Serra Añó. Profesor Titular de Universidad. Departament de Fisioteràpia. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

El curs d'Expert Universitari en Estadística Aplicada a les Ciències de la Salut està dirigit no sols a professionals de la salut, sinó també per a aquells professionals i investigadors que utilitzen aquesta eina en el seu treball o estudis. La societat requereix de professionals que, a més d'estar preparats en l'aplicació dels coneixements rebuts durant la seua titulació, també generen coneixements nous i siguen capaços de comprovar amb exactitud la repercussió que tenen sobre el pacient les tècniques diagnòstiques o de tractament aplicades.

El programa del curs d'Expert Universitari en Estadística Aplicada a les Ciències de la Salut inclou coneixements sobre estadística i inferència bàsica, així com estadística inferencial avançada i qualitat metodològica aplicada a les Ciències de la Salut.

Leer más

Objectius professionals

L'àrea de Ciències de la Salut no sols és àmplia sinó multidisciplinària, i a més es troba en constant evolució. Cada dia apareixen nous coneixements i eines, tant de diagnòstic com de tractament, que permeten als professionals de la salut realitzar una optimització en els protocols emprats en la prevenció, així com els plans específics de tractament. En atenció a aquesta necessitat, la Universitat de València ofereix el curs d'Expert Universitari en Estadística Aplicada a les Ciències de la Salut.

És essencial que els professionals de la salut interessats disposen d'una especialitat que els oferisca el coneixement correcte sobre les eines estadístiques bàsiques. Aquestes eines permetran analitzar l'efecte de les seues actuacions i comprovar la seua eficàcia, en diferents pacients, esportistes o uns altres. Comptar amb coneixements ampliats del coneixement estadístic és part prioritària dels objectius del curs com a Expert Universitari en Estadística Aplicada a les Ciències de la Salut.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS