Màster Propi en Assajos Clínics

7a Edició - Codi 20711570

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 2200 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Titulació de grau en qualsevol àmbit de la salut, així com qualsevol altra titulació que cosidere que pot dur a terme activitats en el camp dels estudis clínics: economistes, sociòlegs, periodistes, etc

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Departament d'Infermeria

Direcció: Ramón Camaño Puig. Profesor Titular de Universidad. Departament d'Infermeria. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

Una de les branques del saber que està en contínua evolució té a veure amb la investigació clínica, atés que la naturalesa dels assajos clínics és cada vegada més complexa i regulada. Cal destacar que la indústria farmacèutica ha donat treball a al voltant de cinc mil treballadors altament especialitzats en tasques d'I+D. Per això el Màster Propi en Assajos Clínics tindrà com a tasca formar a professionals que contribuïsquen a la generació de polítiques i plans d'acció que tenen a veure amb la regulació, la fiscalització i realització d'investigació clínica i farmacològica.

El Màster Propi en Assajos Clínics, únic en el seu tipus a nivell nacional, cerca a més l'abordatge de problemes socials vinculats amb l'ètica en el marc legal i la qualitat en la investigació clínica i farmacologia. Comptar amb professionals dedicats a tasques d'investigació clínica i medical affairs requereix un coneixement precís i exhaustiu de l'entorn regulador. Tindre una bona gestió de projectes, saber aplicar metodologies i saber avaluar resultats de salut i gestionar estratègies d'accés al mercat, per exemple, són aspectes fonamentals i aquest màster el compleix a *cabalidad.

Leer más

Objectius professionals

Contribuir a la generació de polítiques i plans d'acció referits a la regularització, realització i fiscalització de la investigació clínica i farmacològica que puguen promoure, des d'una formació professional, abordar els problemes socials relacionats amb l'ètica, el marc legal i la qualitat en la investigació clínica i farmacològica forma part dels objectius principals del Màster Propi en Assajos Clínics de la Universitat de València.

D'aquesta forma, es pretén formar a professionals que siguen capaces de liderar, assessorar i gerenciar projectes i programes en grups d'investigació, comités d'ètica, auditories i empreses relacionades amb la investigació clínica farmacològica, que constituïsquen un àmbit d'indagació sobre els problemes ètics i metodològics que tenen a veure amb la investigació clínica farmacològica. A més, forma per a tindre la capacitat de difondre els resultats d'aquesta investigació en promoure l'aprofundiment del coneixement i la seua capacitat de transferència. Tot això està contemplat dins del marc del Màster Propi en Assajos Clínics.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS