Màster Propi en Cirurgia Endoscòpica Ginecològica Avançada

18a Edició - Codi 20711260

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 65.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 4200 € (import preu públic)
500 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats en Medicina amb especialitat en Obstetrícia i Ginecologia * Metges Residents (Selecció realitzada per la Direcció del Curs).

Modalitat: Presencial

Col·laborador: Hospital Universitario Dr. Peset / Hospital Universitario y Politécnico La Fe de Valencia / Hospital de Manises

Direcció

Organitzador: Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia

Direcció: José Alejandro Remohí Giménez. Catedrático de Universidad. Departament de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia. Universitat de València.
Jaime Hernando Ferro Camargo. Cirujano, Director de Unidad Cirugía Reproductiva en IVI Valencia. Director of the Reproductive Surgery Unit at IVI Valencia.

Més informació

Objectius del curs

La endoscopia ginecològica és una disciplina quirúrgica d'enorme utilitat per a diferents casos i disciplines relacionades. Comptar amb professionals altament capacitats en aquesta especialitat és de gran necessitat i utilitat en el sistema de salut per a una millor evolució dels casos, a més d'una recuperació més ràpida. Així mateix, utilitzar una tècnica d'avantguarda aplicable tant en ginecologia orgànica com en funcional, a més de medicina reproductiva o oncologia ginecològica. És per això que el Màster Propi en Cirurgia Endoscòpica Ginecològica Avançada ofereix una especialització a metges interessats a adquirir el coneixement i les habilitats que es requereixen per a la seua aplicació en la població femenina.

Els avanços en medicina són continus, per la qual cosa resulta d'especial rellevància comptar amb professionals que compten amb una actualització i continu aprenentatge de mètodes i procediments diagnòstics i terapèutics. Tractant-se de medicina ginecològica, el Màster Propi en Cirurgia Endoscòpica Ginecològica Avançada ofereix moltes hores de docència pràctica, on els alumnes podran participar directament amb metges especialistes en aquesta mena d'intervencions quirúrgiques.

Leer más

Objectius professionals

Una de les eines mèdiques més complexes i demandades de l'àrea de ginecologia i salut reproductiva és sens dubte la *endoscopía ginecològica. Es tracta d'una tècnica quirúrgica que cada vegada té més acceptació i difusió, gràcies a que ofereix més confort a les pacients i disminueix, a més, les estades hospitalàries i la morbiditat. És per això que la Universitat de València ofereix una magnífica opció d'especialització gràcies al seu Màster Propi en Cirurgia Endoscòpica Ginecològica Avançada.

A causa dels amplis abastos i aplicacions d'aquesta tècnica en processos ginecològics que van des de la histerectomia a les intervencions (de quistos d'ovari, *miomas o endometriosi) o el tractament del fetus durant l'embaràs, passant per la identificació de patologies en dones amb avortaments de repetició, fins a l'oncologia ginecològica, la importància de cursar el Màster Propi en Cirurgia Endoscòpica Ginecològica Avançada es fa evident.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS