Màster Propi en Últims Avanços en Teràpia Visual

4a Edició - Codi 20731070

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 3900 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Diplomats/Graduats en Òptica i Optometria o Titulats habilitats per a l'exercici de l'Optometria. Estudiants d'òptica i optometria als quals els quede menys d'un 10% per a obtenir el seu títol de grau, condicionats a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic. Per a la selecció d'alumnes es tindrà en compte l'ordre de preinscripció.

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió

Direcció: Andrés Gené Sampedro. Profesor Titular de Universidad. Departament d'Òptica i Optometria i Ciencies de la Visió. Universitat de València.
Juan Antonio Portela Camino. Doctor en Optometría. Clínica Begira Bilbao..

Més informació

Objectius del curs

El Màster Propi en Últims Avanços en Teràpia Visual sorgeix arran de l'interés del col·lectiu d'òptics-optometristes a tendir a l'especialització, així com dels canvis en la indústria tecnològica visual i de l'increment en l'ús de pantalles digitals del visionat de pel·lícules 3D, problemes visuals davant traumatismes *craneo-encefàlics o neurològics, que ajuden a manifestar símptomes visuals, o bé per a potenciar les capacitats visuals dels esportistes, la solució dels quals moltes vegades i la millora, pot passar per la teràpia visual.

Avantatges de cursar el Màster Propi en Últims Avanços en Teràpia Visual:

Leer más

Objectius professionals

La salut visual és prioritària, per la qual cosa comptar amb professionals que tinguen una formació acadèmica d'excel·lència relacionada amb aquest sector resulta essencial. La demanda de la població de comptar amb una teràpia visual òptima i eficaç és creixent. És per això que el Màster Propi en Últims Avanços en Teràpia Visual de la Universitat de València ofereix l'oportunitat d'adquirir coneixements especialitzats i actualitzats en la cura visual a professionals interessats en aquest àmbit.

La Universitat destaca pel seu interés constant a oferir solucions adequades i específiques tant a professionals com a la població en el seu conjunt. En aquest cas, aporta una formació de qualitat a l'òptic-optometrista. La finalitat és que, gràcies al Màster Propi en Últims Avanços en Teràpia Visual, siga capaç de prestar serveis visuals optomètrics cada vegada més especialitzats. Aquest postgrau se centra en els diversos manejos i tractaments que poden realitzar-se a nivell de la rehabilitació visual mitjançant teràpia especialitzada que inclou la *ortóptica i l'entrenament visual per a potenciar les capacitats visuals.

Leer más

OPINIONS

5 Valoració mitjana (9 valoracions)
Los contenidos se ajustan bastante bien a lo que se espera de un Máster de terapia visual, son lo suficientemente extensos y muy útiles para el ejercicio de la profesión, tanto para los que se inician como para los que ya llevamos un tiempo con la terapia visual. El profesorado de lujo, todos expertos en su campo. Además los vídeos, los seminarios presenciales y la comunicación vía aula virtual con todos, profesores y alumnos, facilitan mucho la consolidación de los conceptos ( si es que en algún caso se había quedado algo por entender ).
Ana Aliaga Llosá (Ex alumna de la 1ª edición) (Centre Òptic Llíria) valoració:
5
La realización de este Máster me ha aportado ampliar mis conocimientos, no sólo en terapia visual, sino muchos aspectos de la práctica optométrica, afianzar los conocimientos previos y desarrollar un método de trabajo eficaz y actualizado. Este Máster permite aplicar lo aprendido inmediatamente en la práctica diaria, gracias sobre todo al trabajo del profesorado, altamente cualificado y muy accesible a los alumnos. El interés en continuar mi formación es mayor gracias a los resultados obtenidos.
Laura Vargas López (Ex alumna 4ª edicióin) valoració:
5
La realización de este master está siendo muy gratificante. Los conocimientos adquiridos son perfectos para mejorar muchísimo en la práctica de la terapia visual. El contenido y las actividades son muy enriquecedoras y el profesorado un lujo.
Susana Rodríguez Bustamante (Ex alumna 4ª edición) (Óptico - optometrista. Propietaria de óptica.) valoració:
5
https://youtu.be/-Evy5i6NDkI
Iria Cebral Capotillo (Ex alumna 2ª edición) valoració:
5
https://youtu.be/u5S567TPmdA
Lydia Ballesteros Durán (Ex alumna 3ª edición) valoració:
5
https://youtu.be/PClOES2IiBQ
María Leonor Roure Gilibert (Ex alumna 3ª edición) valoració:
5
https://youtu.be/kZf-2Qh4jiQ
Ignacio Navarro Laguarda (Ex alumno 2ª edición) valoració:
5
https://youtu.be/8yV2gftviN0
Sheila Bosquet Nuño (Ex alumna 2ª edición) valoració:
5
https://youtu.be/aLFVWxjC0jw
Ana Rita Pereira Serrano Martins (Ex alumna 2ª edición) valoració:
5

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS