Diploma d'Especialització d'Introducció a les Ciències Bàsiques i Clínica en Anestesiologia i Cures Crítiques

5a Edició - Codi 20722470

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 30.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 600 € (import preu públic)

Requisits d'accés:

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Departament de Farmacologia

Direcció: Esteban Jesús Morcillo Sánchez. Catedrático de Universidad. Departament de Farmacologia. Universitat de València.
Irene María León Carsí. MD, PhD, DESA. Hospital Clínic Barcelona.
Marina Soro Domingo. Asociado Asistencial de Ciencias de la Salud. Departament de Cirurgia. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

El EDAIC o European Diploma in Anaesthesiology and Intensive Care, és altament reconegut a nivell internacional. Es tracta d'un examen que consta de dues etapes, multilingüe, que s'ajusta als dominis del syllabus formatiu per a Anestèsia i Cures crítiques. Es troba recolzat pel European Board of Anaesthesiology, així com pel Council for European Specialist Medical Assessments i és organitzat cada any en diferents seus per la European Society *of *Anaesthesiology. Donada la seua importància, és fonamental comptar amb una especialització que permeta una formació adequada i una preparació per a superar l'examen del EDAIC primera part. És per això que la nostra universitat ofereix el Diploma d'Especialització d'Introducció a les Ciències Bàsiques i Clínica en Anestesiologia i Cures Crítiques.

La primera part de l'examen consta de dues seccions de resposta múltiple, relacionada amb Ciències Bàsiques i l'altra relacionada amb Anestèsia i Cures Crítiques (la segona part és oral). Per tant, sent un examen que ofereix un alt estàndard de coneixements en el continent, a més d'estar reconegut per la World Federation of Anaesthesiologists, el Diploma d'Especialització d'Introducció a les Ciències Bàsiques i Clínica en Anestesiologia i Cures Crítiques és una formació de postgrau a tindre en compte pel seu públic objectiu; especialistes en Anestesiologia i a residents en formació en aquesta especialitat.

Leer más

Objectius professionals

L'adequada i oportuna atenció al pacient crític forma part essencial dels professionals sanitaris de l'àrea d'Anestesiologia i Vigilància intensiva. Tindre els coneixements i habilitats necessàries per a poder atendre aquesta mena de pacients, juntament amb el maneig i suport de l'anestèsia en una situació d'urgència, així com una formació integral que incloga des de les ciències bàsiques fins a l'Anestesiologia i les Cures crítiques, és vital. Donada la importància d'aquesta àrea de la Medicina, la Universitat de València compta amb el seu Diploma d'Especialització d'Introducció a les Ciències Bàsiques i Clínica en Anestesiologia i Cures Crítiques.

Mitjançant el Diploma d'Especialització d'Introducció a les Ciències Bàsiques i Clínica en Anestesiologia i Cures Crítiques, els professionals que el cursen adquiriran les següents destreses i habilitats pràctiques:

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS