Expert Universitari en Intervenció Multidisciplinària per a Trastorns Alimentaris

12a Edició - Codi 20522080/20521070

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 20.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 1200 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats i Graduats en Psicologia, Medicina, Psiquiatria, Psicopedagogia, DUE, Treball social, Educador Social, Nutricionistes, Sociòlegs, Advocats, Farmacèutics, Professors de primària o d' ESO

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics
- Centro Fundación Aigle
- Unidad de Trastorno de la Personalidad. PREVI

Direcció: Verónica Guillén Botella. Ayudante Doctor. Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics. Universitat de València.
Rosa María Baños Rivera. Catedrática de Universidad. Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics. Universitat de València. .

Més informació

Objectius del curs

En els últims temps ha crescut la taxa dels trastorns de la conducta alimentària. Aquest tipus de trastorns es tradueixen en greus conseqüències físiques, psicològiques, socials i també familiars. El seu abordatge requereix d'un tractament multidisciplinari especialitzat. Mitjançant el títol en Expert Universitari en Intervenció Multidisciplinària per a Trastorns Alimentaris, únic a nivell nacional i internacional en el tema, és possible obtindre els coneixements necessaris per a identificar cada cas, avaluar-lo, intervindre *multidisciplinarmente, així com ajudar en la seua prevenció.

Els trastorns de la conducta alimentària són varis, però conéixer la seua psicopatia i avaluació permetrà al professional la seua correcta identificació per a conéixer-los i diferenciar-los entre si. És així que l'Expert Universitari en Intervenció Multidisciplinària per a Trastorns Alimentaris podrà realitzar, al final del curs, una avaluació clínica correcta, a més del seu tractament adequat després de realitzar les tècniques d'avaluació corresponents i d'haver donat l'enfocament soci antropològic corresponent.

Leer más

Objectius professionals

Els trastorns alimentaris van més enllà d'una obsessió amb el pes. Més aviat es tracta de manifestacions extremes que tenen a veure amb diverses preocupacions relacionades amb el pes i els aliments, les quals deriven en trastorns que poden patir tant dones com homes. Dins dels trastorns alimentaris es troben la bulímia, l'anorèxia nerviosa, menjar compulsivament, l'obesitat o els trastorns de la conducta no especificats.

Aquest tipus de problemes s'han convertit en una preocupació d'especial rellevància en l'actualitat, atés que poden aconseguir conseqüències mortals. Conéixer cadascun dels aspectes que els acompanyen, la seua identificació, diagnòstic, prevenció i tractament, resulta fonamental. Per a aquells que desitgen una especialització més profunda en aquest àmbit, la Universitat de València imparteix el títol d'Expert Universitari en Intervenció Multidisciplinària per a Trastorns Alimentaris.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS