Màster Propi en Intel·ligència Emocional

9a Edició - Codi 20521090

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 72.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 980 € (import preu públic)

Requisits d'accés:

Modalitat: On-line

Direcció

Organitzador: Departament de Psicologia Bàsica

Direcció: Cristina Esteban Martínez. Profesor Titular de Universidad. Departament de Psicologia Bàsica. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

L'última dècada s'ha donat major pes a les emocions i en l'impacte que tenen en cada individu, ja que afecten diferents aspectes de la seua vida i també de la seua interacció amb els altres. Pel fet que les emocions i sentiments exerceixen un paper fonamental en el benestar personal, psicològic i social, cal entendre que també ho té en el rendiment, competència i èxit, tant a nivell laboral, com a professional i personal.

Per als professionals interessats en aquest tema, existeix una necessitat de treballar les emocions de manera intel·ligent mitjançant estratègies de gestió, control i afrontament emocional adequats. Així, serà possible desenvolupar les habilitats emocionals necessàries que tinguen un impacte positiu i favorable punt en la pròpia competència i el rendiment personal i professional, i això és el que adquiriran en cursar el nostre Màster Propi en Intel·ligència Emocional.

Leer más

Objectius professionals

El terme intel·ligència emocional ha cobrat especial importància en els últims anys. La gestió dels estats emocionals mitjançant una direcció i equilibri adequats és alguna cosa que concerneix no sols la persona en si, sinó també a la societat en general, en com es veu afectada en els seus diferents àmbits i nivells. En l'actual societat hipercompetitiva en la qual vivim, es considera que l'èxit està directament associat amb la competència social i professional, per la qual cosa l'estudi de les emocions i sentiments des de diferents perspectives teòriques i aplicades ha adquirit major protagonisme. En relació a aquest tema, la Universitat de València compta amb el seu Màster Propi en Intel·ligència Emocional.

La disposició de les pròpies expectatives personals i professionals comporta una sèrie d'emocions i sentiments que tenen un paper fonamental per a determinar l'èxit o el fracàs de l'individu en diversos àmbits, personals o professionals. Com a conseqüència, tot això ha portat a una alteració de l'estat emocional i a un desajustament emocional que afecta l'àmbit personal, social, familiar i també l'acompliment de l'individu en les àrees laboral i personal.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS