Expert Universitari en Assistència Mèdic-Quirúrgica Integral als Ferits per Asta de Bou

2a Edició - Codi 20733020

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 11.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 700 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Professionals mèdics, Infermers amb activitat assistencial i responsabilitat en l'atenció mèdica en els festejos taurins, tant en places de bous com en bous al carrer o qualsevol esdeveniment taurí que requerisquen la possibilitat d'atenció mèdica.

Modalitat: A distancia

Direcció

Organitzador: Departament de Cirurgia

Direcció: Luis Aparicio Bellver. Profesor Titular de Universidad. Departament d'Anatomia i Embriologia Humana. Universitat de València.
Pascual González Masegosa. Cirujano Jefe Plaza de Toros de Albacete.
Luis Sabater Ortí. Profesor Titular de Universidad. Departament de Cirurgia. Universitat de València.
Fernando Carbonell Tatay. Cirujano. Plaza de Toros de Valencia, Utiel y Requena.
Cristóbal Zaragoza Fernández. Jefe de Servicio de Cirugía General, Digestiva y CMA. Hospital General Universitario de Valencia. Cirujano-Jefe Plaza de Toros de Valencia. .

Més informació

Objectius del curs

Comptar amb una formació específica en la qual el professional sanitari atenga persones lesionades durant els esdeveniments taurins, donada la quantitat de casos que ocorren any rere any, ha fet necessària una formació fins ara no contemplada amb certificació universitària. D'aquesta forma, es dotarà als estudiants de la formació necessària per al correcte desenvolupament tant del tractament in situ del pacient com del trasllat *medicalizado producte de greus traumatismes, amb coneixements necessaris per a l'atenció integral i qualificada del ferit.

En atenció a una demanda social, així com dels professionals de la tauromàquia la Universitat de València ofereix el seu curs d'Expert Universitari en Assistència Mèdic-Quirúrgica Integral als Ferits per Asta de Bou, dirigida a persones llicenciades o graduades en Medicina o Infermeria. Una titulació recolzada per la Societat Espanyola de Cirurgia Taurina (*SECT) i la Fundació Bou de Lídia com a entitats col·laboradores.

Leer más

Objectius professionals

Els festejos taurins a Espanya, tant corregudes de bous a professionals com activitats amb aquesta mena d'animals en festes populars, suposen un elevat nombre d'esdeveniments dins de les festivitats culturals anuals. El nombre de persones ferides durant aquests esdeveniments requereix d'uns coneixements mèdics específics, de crucial importància per a assegurar la correcta atenció després d'aquesta mena d'accidents. Per a tots els professionals sanitaris interessats en l'adquisició de coneixements relacionats amb aquest àmbit mèdic, la Universitat de València compta en la seua nòmina de títols de postgrau amb l'Expert Universitari en Assistència Mèdic-Quirúrgica Integral als Ferits per Asta de Bou.

Mitjançant el curs Expert Universitari en Assistència Mèdic-Quirúrgica Integral als Ferits per Asta de Bou, professionals sanitaris que ho cursen adquiriran les següents destreses i habilitats pràctiques:

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS