Expert Universitari en Infància i Adolescència en Risc. Comprensió i Intervencions Específiques

3a Edició - Codi 20523310

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 15.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 875 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Diplomats o Graduats en Treball Social i Educació Social; Llicenciats o Graduats en Psicologia i Pedagogia, psicopedagogia, o qualsevol altres estudis relacionats amb les ciències socials i humanes, que vulguen ampliar la seua formació i/o experiència professional en l'àmbit de la intervenció social. Professionals amb experiència en el sector, el col·lectiu del qual siga la infància i adolescència en situació de risc d'exclusió o exclosa.

Modalitat: On-line

Col·laborador: Cátedra Luis Amigó

Direcció

Organitzador: Departament de Psicologia Bàsica

Direcció: Pedro José López Ferri. Profesor Asociado de Universidad. Departament de Sociologia i Antropologia Social. Universitat de València. Subdirector Colonia San Vicente Ferrer, . .
Paula Samper García. Profesor Titular de Universidad. Departament de Psicologia Bàsica. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

Mitjançant el curs d'Expert Universitari en Infància i Adolescència en Risc. Comprensió i Intervencions Específiques els estudiants comptaran amb la formació i les eines necessàries per a tindre una comprensió holística sobre la infància i l'adolescència en risc, des dels diferents àmbits com a protecció i reforma, així com per a intervindre en problemàtiques associades relatives a conflictes familiars (des de maltractament infantil i separacions traumàtiques fins a violència filie-parental).

Altres temes que s'abordaran en el curs d'Expert Universitari en Infància i Adolescència en Risc. Comprensió i Intervencions Específiques seran en relació a la violència en els joves i adolescents (violència en la parella, delictes violents, violència a les aules, entre altres), a més de problemàtiques específiques en relació amb la salut mental, problemes de conducta, etc. Per a això, a més del ja esmentat, s'afavoriran espais per a l'intercanvi, la discussió i la reflexió crític-constructiva.

Leer más

Objectius professionals

El títol d'Expert Universitari en Infància i Adolescència en Risc. Comprensió i Intervencions Específiques està enfocat en la formació i reciclatge dels professionals de l'acció psicosocial i educativa, així com en l'atenció i intervenció especialitzada amb famílies i menors en risc. S'instaura com ho assenyala el Pla Estratègic de la Universitat de València com una finestra per a la formació de professionals al llarg del cicle vital.
D'altra banda, el títol d'Expert Universitari en Infància i Adolescència en Risc. Comprensió i Intervencions Específiques també té en compte els requisits de l'Administració Pública en relació als nous plecs de concursos de centres de protecció. En ells s'exigeix als egressats en Educació Social que emplenen la seua formació amb hores de formació específica en aquesta àrea per a poder exercir aquest títol. Es tracta d'una resposta concreta i interdisciplinària per a aquest col·lectiu.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS