Diploma d'Especialització d'Expert Comptable amb ERP

12a Edició - Codi 20123210

Objectius professionals

Homologat per:

1. Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (ICAC): "Títol homologat pel ICAC com a curs de formació teòrica d'auditors als quals es refereix l'art. 34 del Reglament de la Llei d'Auditoria, en les següents matèries: Matèria I.2.1. Pla General de Comptabilitat i PGC Pimes. Mòdul I.3: Altres matèries comptables (I.3.1. Anàlisi d'estats financers, I.3.2. Comptabilitat analítica de costos, pressupostaria i de gestió i I.3.3. Tècniques de valoració d'empreses i plans de viabilitat)".
2. Registre d'Experts Comptables REC del Consell General d'Economistes i de l'Institut de Censors Jurats de Comptes. Aquest Programa ha aconseguit l'homologació per a la convalidació per a la prova teorica d'accés a aquells alumnes que hagueren cursat prèviament en la seua titulació de grau, llicenciatura o diplomatura d'origen 24 crèdits ECTS en matèries relacionades amb la comptabilitat.
3. Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració d'Empreses AECA. El títol té la màxima puntuació per a Expert Comptable Acreditat de l'Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració d'Empreses AECA. (altres estudis oficials, fins a 1 punt).
4. Associació d'Experts Comptables i Tributaris d'Espanya AECE: El Diploma ha aconseguit la màxima puntuació per a l'accés al Registre d'Experts Comptables de l'Associació d'Experts Comptables i Tributaris d'Espanya (AECE).
L'expert comptable és un professional de gran reconeixement en les empreses, ja que és l'encarregat de portar el control i elaborar la informació financera indispensable per al funcionament de qualsevol empresa o organització. Tindre els comptes al dia i sanejades és fonamental, ja que si es mancara d'això les transaccions financeres no serien possibles i qualsevol empresa estaria abocada al tancament. Per a aconseguir la millor preparació dels comptables, la Universitat de València ofereix entre la seua àmplia oferta formativa el Diploma d'Especialització Expert Comptable amb ERP, atenent aquesta prioritat en les empreses.

Gràcies al Diploma d'Especialització Expert Comptable amb ERP, l'alumnat obtindrà no sols la titulació en Expert Comptable, sinó que també obtindrà una preparació especialitzada en ERP. D'aquesta forma podrà treballar com a tal en tot tipus d'empreses, a més de despatxos d'assessorament fiscal, comptable i auditoria de comptes. I això no és tot, ja que el diploma també et prepara per a l'examen d'accés al Registre Oficial d'Auditors de Comptes (ROAC) del ICAC.

L'obtenció del Diploma d'Especialització Expert Comptable amb ERP proporciona als participants la formació necessària, teòrica i pràctica, per a:

- Realitzar l'activitat d'expert en comptabilitat en qualsevol empresa.
- Ajuda a ampliar i actualitzar els coneixements de professionals relacionats amb la comptabilitat.
- A través del diploma, l'alumnat comptarà amb els mitjans que permeten l'aprenentatge, així com aplicació pràctica de tècniques i mètodes recents en l'àmbit de la comptabilitat (segons el Nou Pla General de Comptabilitat i consultes del ICAC).

Per tant, per a aquells que desitgen obtindre el títol com a Expert Comptable, el Diploma d'Especialització Expert Comptable amb ERP és la formació professional que necessiten per a complir els seus objectius i poder treballar en aquest àmbit, independentment del tipus d'empresa o grandària.

Objectius del curs

El Diploma d'Especialització Expert Comptable amb ERP presenta entre les seues matèries d'estudi formació en matemàtiques financeres per al PGC, iniciació a la comptabilitat, pla general de comptabilitat i PGC pimes, anàlisis d'estats financers, programari ERP, tècniques de valoració d'empreses i confecció de plans de viabilitat. A més, inclou comptabilitat analítica de costos i comptabilitat de gestió, així com també consolidació comptable, combinacions de negocis i fiscalitat de l'empresa.
En el Diploma d'Especialització Expert Comptable amb ERP s'emprarà ERP AonSolutions, que consisteix en un ERP de gestió empresarial el qual integra en un sol sistema tots els processos de gestió de negoci de forma centralitzada. Aquesta eina facilita la planificació, direcció i gestió a les empreses, per a evitar dades errònies i duplicitats.
Una dels avantatges del Diploma d'Especialització Expert Comptable amb ERP és que és online, i es pot accedir a ell des d'on vulgues i quan vulgues, a més de compatibilitzar així els teus estudis amb una altra mena d'activitats o treball. D'altra banda, podràs tindre accés al mateix mitjançant qualsevol ordinador connectat a Internet a través d'una clau personalitzada.
Així mateix, en obtindre el Diploma d'Especialització Expert Comptable amb ERP, el títol està homologat pel ICAC i pel Registre d'Experts Comptables REC, així com també per l'Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració d'Empreses AECA i per l'Associació d'Experts Comptables i Tributaris d'Espanya AECE.

Avantatges de realitzar el Diploma d'Especialització Expert Comptable amb ERP

1. Formació necessària per a obtindre la titulació d'Expert Comptable.
2. Accés a recursos addicionals: vídeos, materials multimèdia, arxius, enllaços, bibliografia, etc.
3. L'horari és 100% compatible amb l'activitat professional gràcies a que és online.
4. Comunicació constant entre alumnat i professorat per a intercanvi d'idees i resolució de dubtes, entre altres.
5. Avaluació contínua i suport personalitzat.

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS