Expert Universitari en Governança Local

2.ª Edición - Código 20213040

Datos generales

Curso académico: Curso 2020/2021

Tipo de curso: Experto Universitario

Número de créditos: 12.00 Créditos ECTS

Matrícula: 600 € (importe precio público)

Requisitos de acceso: El títol està adreçat preferentment a càrrecs electes locals, però també a persones amb aspiracions a ser candidats i càrrecs electes, al personal dels partits polítics i assessors institucionals i, en general, a totes aquelles persones que vulguen dedicar un temps de la seva vida a la política local.

Modalidad: Presencial

Colaborador: Federación Valenciana de Municipios y Provincias - FVMP

Dirección

Organizador: Departament de Dret Constitucional, Ciència Política i de l'Administració

Dirección: Pablo Oñate Rubalcaba. Departament de Dret Constitucional, Ciència Política i de l¿Administració. Universitat de València. Catedràtic d¿Universitat.. .
Óscar Barberà Aresté. Departament de Dret Constitucional, Ciència Política i de l¿Administració. Universitat de València. Contractat Doctor.. .

Más información

Objetivos del curso

Els ajuntaments són l'administració que més a prop està de la ciutadania i, per tant, la seua acció de govern té una resposta immediata i directa sobre les persones. És de desitjar, doncs, que els actuals i futurs decisors públics locals, així com totes aquelles persones que tinguen vocació i interés de fer política en el nivell local, estiguen ben preparats, entenguen els reptes de la governança local i tinguen eines per a dissenyar, implementar, gestionar i comunicar la seua actual o futura acció de govern.
Més concretament, el títol pretén aconseguir els objectius específics:

Leer más

Objetivos profesionales

El títol d¿Expert en GOVERNANÇA LOCAL es justifica en la necessitat de donar formació especialitzada a càrrecs electes del nivell municipal i supramunicipal, així com a totes aquelles persones que tinguin vocació i interès en fer política en el nivell local. La creixent tendència a l'especialització que es dóna tant entre els representants electes fa cada vegada més necessària una formació específica, que dediqui una atenció preferent als instruments d'anàlisi i a les tècniques pròpies de la Ciència Política. D'altra banda el curs pretén donar una formació integral que permeti als futurs decisors públics tenir amplis coneixements de totes les dimensions de la governança local: de l¿entorn institucional i legal, de la preparació de les polítiques públiques i la gestió dels recursos amb que s'implementaran, i de les eines de comunicació política i institucional necessàries per a transmetre els resultats a la ciutadania. Amb aquesta intenció el títol d¿Expert està adreçat preferentment a càrrecs electes locals, a persones amb aspiracions a ser candidats i càrrecs electes, al personal dels partits polítics i assessors institucionals i, en general, a totes aquelles persones que vulguen dedicar un temps de la seva vida a la política local. El curs es compon de tres mòduls, cada un d¿ells reconegut amb un Certificat específic en el govern Local i el seu entorn institucional, en el disseny i gestió de polítiques públiques i en comunicació política i institucional.

En l¿actualitat no hi ha cap títol de la UV que vage adreçat a aquest públic específic, d¿aquí l¿interès en aquesta proposta. Sobre tot quan el proper any 2019 s¿espera una renovació important de càrrecs electes degut a les eleccions locals de 26 de Maig.

Leer más

Solicita información

He leído y acepto la información proporcionada sobre protección de datos y Política de Privacidad de ADEIT.

Consiento recibir información sobre los Títulos Propios de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegado de Protección de Datos: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalidad: Enviar información relevante de cursos de postgrado.
Se obtienen perfiles al objeto de personalizar el trato conforme a sus características o necesidades y poder así dirigirle las novedades más convenientes.
Legitimación: Para el envío de información acerca de los Títulos Propios de la Universidad de València la base de legitimación es el consentimiento del interesado.
Destinatarios: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia y Universitat de València.
Plazo: Los datos del Usuario serán conservados hasta que solicite su baja, se oponga o revoque su consentimiento.
Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos así como otros derechos como se explica en la información adicional.
Amplíe información: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SÍ, ENVÍAMELO
 
Imprimir información
 
Ayudas / Becas
FAQS