Diploma d'Especialització en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves

9.ª Edición - Código 19322030

Datos generales

Curso académico: Curso 2019/2020

Tipo de curso: Diploma de Especialización

Número de créditos: 25.00 Créditos ECTS

Matrícula: 680 € (importe precio público)

Requisitos de acceso: Els destinataris als quals ens adrecem són docents de secundària i primària, bibliotecaris, treballadors d'editorials, treballadors de les àrees culturals dels ajuntaments, graduats en Filologia, Documentació, Pedagogia i Magisteri

Modalidad: On-line

Colaborador: Estructura de Recerca Interdisciplinar de Lectura. ERI-Lectura / Acadèmia Valenciana de la Llengua / Associació d'Editors del País Valencià / Associació d'Escriptors en Llengua Catalana / Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana / Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (OEPLI-IBBY) / Departament de Filologia Catalana. Universitat de Les Illes Balears / Departament de Filologia Catalana. Universitat de València - Estudi General / Departamento de Innovación y Formación didáctica. Universitat d' Alacant / Ediciones Ekaré / Editorial Andana / Editorial Bromera / FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura / Fundació Bromera per al Foment de la Lectura / Sembra Llibres / Subdirecció General del Llibre, Arxius i Biblioteques. Generalitat Valenciana

Dirección

Organizador: Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. IIFV

Dirección: Gemma Lluch Crespo. Professora Titular d'Universitat. Departament de Filologia Catalana. Universitat de València. .
Maite Monar van Vliet. Doctora en Filologia Catalana. Professora d'Educació Secundària. Valencià. Llengua i Literatura. Actualment Secretària Tècnica del Consell Escolar Valencià.

Más información

OPINIONES DE NUESTROS ALUMNOS

5 Valoración media (2 valoraciones)
Des del meu punt de vista com a docent, m'agradaria recomanar totalment aquest Diploma. Em vaig apuntar perquè m'agradaba molt llegir, la literatura i fomentar la lectura a clase i als més menuts, ja que pense que és esencial ferho en aquestes edats. Aquest curs m'ha ajudat molt a dur endavant projectes en aquest sentit, ens ha aportat una gran quantitat de recursos per a treballar en l'aula, i per a totes les edats, metodologies i maneres de treballar, recomanacions de llibres, autors, llibreries, gèneres textuals, ens ha ajudat a incorporar les TIC en la lectura, en definitiva un munto de coses que em faran més fácil el meu treball a l'aula i que m'han fet descubrir molts aspectos que fins fa res desconeixia. Per tant, ha estat un plaer, l'acabe molt content, satisfet i amb molts més coneixements!!
Luis Miguel Pastor Pastor (Docent) valoración:
29/05/2018 5
El Diploma m'ha aportat moltíssima informació que, com a docent, ja he començat a aplicar; de fet, els meus alumnes de 1r de Batxillerat están enfeinats amb la creació d'un blog on estem iniciant el camí de la lectura augmentada de terra baixa, d'Àngel Guimerà. Evidentment, la tasca eixirà como eixirà perquè ni ells en són experts, ni jo menys, però la il.lusió i les ganes crec que compensaran els resultats i, amb el temps, la cosa millorarà. Els models de bones pràctiques han estat molt interessants i pense que donen llum i ànims per seguir endavant. En definitiva, ha estat un inmens plaer cursar aquest Diploma perquè m'ha enriquit a molts nivells.
Vicente Aleixandre Lluch (Docent) valoración:
29/05/2018 5

¿Quieres recibir información de este curso?

He leído y acepto la información proporcionada sobre protección de datos y Política de Privacidad de ADEIT.

Consiento recibir información sobre los Títulos Propios de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

SÍ, ENVÍAMELO

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegado de Protección de Datos: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalidad: Enviar información relevante de cursos de postgrado.
Se obtienen perfiles al objeto de personalizar el trato conforme a sus características o necesidades y poder así dirigirle las novedades más convenientes.
Legitimación: Para el envío de información acerca de los Títulos Propios de la Universidad de València la base de legitimación es el consentimiento del interesado.
Destinatarios: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia y Universitat de València.
Plazo: Los datos del Usuario serán conservados hasta que solicite su baja, se oponga o revoque su consentimiento.
Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos así como otros derechos como se explica en la información adicional.
Amplíe información: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

  Imprimir información
  Vídeo
  Ayudas / Becas
  Acceso Aula Virtual
  FAQS