Expert Universitari Intervenció Multidisciplinària per a Trastorns de la Personalitat

13a Edició - Codi 21522090/21521070

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 20.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 13/01/2022

Data inici: Febrer 2022

Data fi: Maig 2022

Matrícula: 1200 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Perfil d'ingrés dels estudiants: Es preveu que els futurs estudiants del màster tinguen un dels perfils següents: "Graduats en Psicologia o en Psiquiatria que vulguen completar la seua formació amb una formació especialitzada. "Llicenciats en actiu que volen millorar la seua formació o ampliar el seu perfil professional "Graduats d'universitats Iberoamericanes, Europees (estranger) que volen realitzar el curs d'especialització. Llicenciats en actiu que volen millorar la seua formació o ampliar el seu perfil professional: Metges, psicopedagogs, treballador social, DUE, sociòlegs, educador social, professors de primària o ESO. Llicenciats en Psicologia o Psiquiatria que vulguen completar la seua formació o ampliar el seu perfil professional. Iniciar una especialitat en la cura i atenció a les persones amb TCA, TP i ET, i als seus familiars. Estudiants universitaris que tinguen l'arracades el 10% dels crèdits per a obtindre la seua titulació, amb el compromís de finalitzar els seus estudis durant el curs académcio en el qual es reealiza el màster.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: On line,

Més informació

Objectius del curs

Els trastorns de la personalitat (TP) representen un problema que afecta fins al 10% de la població. Si bé solia pensar-se en temps passats que els TP eren considerats com a trets immodificables, aquesta percepció ha canviat. El curs d'Expert Universitari en Intervenció Multidisciplinària per a Trastorns de Personalitat és únic a nivell nacional i internacional i forma part del Màster Propi en Intervenció Multidisciplinària per a Trastorns Alimentaris, Trastorns de la Personalitat i Trastorns Emocionals.

Dins dels temes a tractar en el curs d'Expert Universitari en Intervenció Multidisciplinària per a Trastorns de Personalitat està la psicopatologia i avaluació dels TP, incloent el diagnòstic diferencial, epidemiologia i models generals, entre altres. A més, també es considera el tractament dels TP. En aquest camp, s'abordaran diferents teràpies, com la teràpia cognitiu comportamental, la teràpia dialèctica comportamental, Teràpia en Grup per al TLP a través del programa STEPPS, la teràpia d'acceptació de compromís, teràpia cognitiu integrativa, entre altres, totes enfocades als TP. Així mateix, s'analitzarà el tractament farmacològic i casos clínics.

Leer más

Objectius professionals

Dins de l'àmbit individual, familiar i social,, resulta freqüent observar com les persones amb trets disfuncionals de personalitat, o bé trastorns de la personalitat poden dificultar de manera considerable el funcionament de la persona i impactar també en el seu voltant. Dins de la investigació psicopatològica cobra especial rellevància una adequada descripció, identificació i coneixement de la personalitat i del funcionament de la persona, amb la finalitat d'oferir un diagnòstic diferencial fiable. Amb l'objectiu d'aprendre a avaluar i a aplicar els tractaments amb suport empíric per a les persones amb trets disfuncionals o bé, trastorns de la personalitat, , la Universitat de València posa a la seua disposició el postgrau d'Expert Universitari en Intervenció Multidisciplinària per a Trastorns de Personalitat.

El curs d'Expert Universitari en Intervenció Multidisciplinària per a Trastorns de Personalitat es basa en l'evidència i les metodologies d'investigació existents. Resulta especialment important per als professionals relacionats a l'àrea de la salut mental, ja que s'actualitzaran els seus coneixements sobre la identificació i el tractament en trastorns de personalitat.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS