Expert Universitari en Trastorns Emocionals

11a Edició - Codi 21522120/21521070

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 20.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 08/04/2022

Data inici: Maig 2022

Data fi: Setembre 2022

Matrícula: 1200 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats en Psicologia o Psiquiatria que vulguen completar la seua formació o ampliar el seu perfil professional. Iniciar una especialitat en la cura i atenció a les persones amb ET, i als seus familiars. Metges, Psicopedagogs, DUE, Treballador social, Educador social, Nutricionistes, Sociòlegs, Advocats, Farmacèutics, Professors de primària o d'ESO. Estudiants universitaris que tinguen l'arracades el 10% dels crèdits per a obtindre la seua titulació, amb el compromís de finalitzar els seus estudis durant el curs acadèmic en el qual es realitza l'expert.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: On line,

Més informació

Objectius professionals

Parlar de trastorns mentals abasta un gran nombre de patiments, els quals s'han incrementat els últims anys. Un d'ells és la depressió, que es troba entre els més comuns i es projecta ja com la principal causa de discapacitat, així com la segona causa que més contribueix al desenvolupament de malalties. A més de la depressió, s'afirma que prop del 15 per cent dels europeus desenvoluparan ansietat en algun moment de la seua vida, per la qual cosa aquests són els ara denominats trastorns emocionals (ET) més prevalents en la població en termes generals. No obstant això, al mateix temps hi ha hagut un avanç considerable respecte a la seua psicopatologia, en programes d'intervenció farmacològics i psicosocials. En atenció a això, la Universitat de València ofereix a les persones interessades en aquest àmbit de la salut estudiar el postgrau d'Expert Universitari en Trastorns Emocionals.

La depressió i l'ansietat no són els únics ET que existeixen. També s'inclouen els trastorns per por, els trastorns bipolars i els trastorns per distrés. Existeixen a més diferents tractaments per a la seua atenció i abordatge. La psicopatologia, epidemiologia i l'aparició dels estudis d'eficàcia de la psicoteràpia indiquen que és necessari comptar amb professionals capacitats i actualitzats en aquestes problemàtiques, a les quals també se'ls unirien els trastorns alimentaris (TCA) i els trastorns de personalitat (TP), i d'ací la rellevància d'adquirir el títol d'Expert Universitari en Trastorns Emocionals.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS