Màster Propi en Neurocriminologia

5a Edició - Codi 21521210

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 04/02/2022

Data inici: Març 2022

Data fi: Març 2023

Matrícula: 1500 € (import preu públic)
900 € (import preu públic) Estudiants que hagen cursat el Diploma d' Especialització en Perfils Neurocriminológics de la Universitat de València, obtenint la qualificació d'apte.

Requisits d'accés: Els requisits generals d'accés són: - Títol oficial espanyol o estranger que atorgue accés a ensenyaments oficials de postgrau. - Estudiants als quals els quede menys d'un 10% per a obtindre el seu títol de grau, condicionats a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic. Requisits específics d'accés: Grau o Llicenciatura en Criminologia, Psicologia, Dret, Ciències de l'Educació, Treball Social, Medicina i Infermeria. Altres titulacions en ciències de la seguretat, socials i de la salut o que guarden relació amb el diagnòstic, prevenció i tractament de la violència.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: Docència online, en contínua impartició. Aula virtual Universitat de València,

Més informació

Objectius del curs

A causa de la falta d'una proposta universitària respecte a cursos d'especialització sobre els mecanismes neurobiològics i altres marcadors biològics, el Màster Propi en Neurocriminología sorgeix per a cobrir aquesta necessitat d'especialistes que treballen en l'àmbit de la violència i la criminalitat dins de la seua pràctica professional.

Se sap que el coneixement de factors psicobiológicos implicats en la conducta violenta pot oferir ajuda important per a realitzar diagnòstics de la predisposició a la violència, a més de posar en marxa intervencions i tractaments adequats per a la seua prevenció. Comptar amb els coneixements i formació adequada ajuda també en la valoració de reincidència de persones violentes i del seu correcte tractament. Per tant, el Màster Propi en Neurocriminología es tradueix en una resposta i capacitació per als professionals interessats i relacionats amb el tema.

Leer más

Objectius professionals

La violència humana es troba present en diferents situacions diàries, i és possible patir-la a nivell personal i també comunitari. Això fa necessària una especialització que ajude a entendre, previndre, tractar i rehabilitar casos de violència perpetuats per diferents individus. En atenció a aquesta important problemàtica i demanda social, la Universitat de València imparteix el Màster Propi en Neurocriminología. El màster és abordat des d'una perspectiva biopsicosocial on es busca formar especialistes en Neurocriminología amb l'objectiu de beneficiar a la societat gràcies a una disminució de la violència i la criminalitat.

El Màster Propi en Neurocriminología té com a objectiu que els professionals disposen d'una sèrie d'eines que ajuden a la prevenció i el tractament de la criminalitat i la violència. Aquest màster està dirigit a professionals de la salut, les ciències socials i la seguretat. Un àmbit en el qual existeix una important manca formativa. Si bé existeix en la nostra universitat un grau en Criminologia, només s'aborden alguns aspectes de la Neurobiologia de la violència que no són suficients per a formar als professionals de la Criminologia. El mateix ocorre en el cas del grau en Psicologia, aquesta disciplina és abordada de manera superficial i col·lateralment.

Leer más

OPINIONS

5 Valoració mitjana (3 valoracions)
El Máster en Neurocriminología me ha permitido conocer la importancia del cerebro y los factores neurobiológicos relacionados con la expresión de comportamientos violentos. Sin duda, los profesores y profesoras de este máster, profesionales de gran calidad y expertos en los temas que tratan, siempre se han mostrado dispuestos y atentos a nuestras necesidades. A pesar de ser modalidad online, el curso está muy bien estructurado y la interacción entre alumnos y docentes ha sido muy positiva; además de que me ha permitido compaginar el estudio con el trabajo.
Verónica Sanz Irisarri (Ex alumna de la 1ª edición) valoració:
5
El máster en Neurocriminología ofrece un aprendizaje flexible con una atención excelente por parte del profesorado, además de un temario muy interesante. La plataforma virtual te permite acceder a todos los contenidos siempre que quieras que, junto a las conferencias online ofrecidas (expertos nacionales e internacionales), han hecho de este máster una experiencia muy satisfactoria. Recomendable al 100%.
Mar Garrigós Morant (Ex alumna de la 1ª edición) valoració:
5
El Máster ofrece conocimientos completos e integradores sobre la violencia en el ser humano al introducir las variables neurobiológicas como factores que pueden influir en la expresión de este tipo de comportamiento. A pesar de ser online, está realmente bien estructurado y la atención al alumno e interacción con otros compañeros se hace sencilla y dinámica. Este Máster me ha aportado mucho a nivel profesional, completando mis conocimientos acerca de la prevención y tratamiento de la delincuencia al tomar en consideración las variables neurocriminológicas y ofreciéndome la oportunidad de adentrarme en el Sistema Penitenciario Americano al haber podido optar a realizar un programa de prácticas en el "Illinois Department of Corrections". Sin lugar a duda, ¡realizar este Máster ha sido una de las mejores decisiones que he tomado!
Dominika Elzbieta Kaminska (Ex alumna 2ª edición) valoració:
5

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS