Mster Propi en Coaching i Lideratge

9a Edici - Codi 19511120

_OBJETIVOS_PROFESIONALES

El Mster Propi en Coaching i Lideratge de la Universitat de Valncia ofereix un gran valor afegit per a aquells professionals que assessoren, dirigeixen o treballen amb persones dotant-li d'eines molt aplicades perqu, des d'una consultoria (o similar) centrada en l'enfocament coaching en el seu camp professional, una adrea d'equips ptima orientada al mxim rendiment, un ensenyament i tracte amb les persones moderna de gran qualitat humana, obtinguen el mxim partit a si mateixos i als altres.
Ex alumnes del Mster en Coaching i Lideratge de la Universitat de Valncia han ampliat les seues opcions professionals, trobant noves oportunitats laborals grcies a les competncies adquirides en aquest mster, i a en camps tan diversos com l'hostaleria, l'assessorament, la sanitat, departaments comercials, la banca, l'adrea d'equips o el desenvolupament hum.

Objetivos del curso

Donat el creixent augment de l'inters per conixer en profunditat les estratgies de coaching per a potenciar les capacitats prpies i de les persones amb les quals es treballa i tamb les estratgies que utilitzen els lders, capaos d'entusiasmar al seu equip i contribuir a realitzar grans projectes. Actualment, la demanda de desenvolupament a travs del coaching, en mbits tan diferents com l'esport, l'empresa, l'educatiu, la sanitat, la poltica, la banca, l'hostaleria, les arts escniques o el de desenvolupament personal sn molt altes, la qual cosa fa ms necessari que mai l'oferir una formaci aplicada, rigorosa i de gran qualitat que ajude a definir la figura de l'expert en coaching, desenvolupar les competncies necessries per a ser eficient en l'aplicaci de les seues eines des del respatler cientfic i l'aval de la contrastacin professional emprica.
El Mster en Coaching i Lideratge t l'objectiu de dotar d'eines de treball a aquells professionals que lideren o influeixen en altres persones generant amb a, la millora de les seues capacitats individuals i collectives.

Preinscripci al curs

Vols rebre informaci i continguts gratuts d'aquest curs?

Al fer clic en el bot declares conixer i acceptar la poltica de privacitat d'Adeit

Todos los campos son obligatorios

El formato de telfono es incorrecto

El formato de correo electrnico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envo. Pngase en contacto con nosotros mediante correo electrnico

Debe aceptar la poltica de privacidad de ADEIT.

SI, ENVIA

Responsable: Fundaci Universitat-Empresa de Valncia. Finalitat: enviar informaci rellevant de cursos de postgrau.
Finalitat: enviar informaci rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundaci Universitat-Empresa de Valncia.
Legitimaci: enviant-nos el formulari ens dnes el teu consentiment perqu les teues dades siguen tractats d'acord amb all que s'ha descrit en la poltica de privacitat d'ADEIT.
Drets: tens dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teues dades en qualsevol moment a travs de datos@adeituv.es.

  Imprimir la informaci
  Ajudes / Beques
  FAQS