Màster Propi en Neurofelicitat aplicada

1a Edició - Codi 16521230

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2016/2017

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 24/10/2016

Data inici: Octubre 2016

Data fi: Desembre 2017

Matrícula: 2200 € (import preu públic)

Requisits d'accés:

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Aula Virtual

Horari: Aula Virtual ADEIT,

Més informació

Objectius del curs

El principal objectiu del Màster en Neurofelicidad Aplicada és informar dels coneixements actuals sobre la Neurociencia de la Felicitat, així com les seues aplicacions, especialment en l'àmbit de la Salut i en l'àmbit Laboral. Aquest Màster aborda els coneixements teòrics i pràctics necessaris per a conèixer com entrenar el nostre cervell i com aprofitar tots els recursos que aquest ens ofereix per a tenir una vida saludable, satisfactòria, creativa i feliç en els diferents àmbits de la nostra vida. En resum, aquest Màster ofereix l'actualitat sobre un camp de treball aplicable a multitud de disciplines professionals i possibilita dur a terme un treball de prevenció i intervenció basat en la Neurociencia de la Felicitat.

Objectius professionals

Aquest Màster va dirigit a tots els Estudiants, Llicenciats i Professionals que estiguen interessats a conèixer les recerques científiques sobre la Neurociencia de la Felicitat així com les seues aplicacions pràctiques.
Els coneixements adquirits podran ser aplicats en diversos àmbits professionals, especialment en aquells relacionats amb les Ciències de la Salut i el Benestar (Psicologia, Medicina, Psiquiatria, Gerontologia, Infermeria, etc.), amb les Ciències Socials (Economia, Administració i direcció d'empresa, Relacions Laborals, Recursos Humans, Màrqueting, Criminologia, Intervenció social, etc.), amb la Pedagogia, amb les Ciències de l'Esport i l'Activitat Física, la Geografia i Medi ambient, i l'Arquitectura, entre uns altres.
L'Aplicació de la Neurofelicidad és de gran utilitat en totes aquelles professions que tracten d'ajudar a les persones al fet que porten una vida més saludable i satisfactòria, així com creativa i productiva. Entre elles cal destacar: a) Professions que duen a terme intervencions que afavorisquen un major estat de benestar, tant des de la prevenció com en la intervenció amb pacients, podent comptar amb estratègies terapèutiques útils en àmbits com la Salut mental, la Gerontologia, Malalts Crònics, Addiccions, etc; b) Professionals de l'Empresa, tant en recursos humans com en selecció de personal, aplicant la Neurofelicidad a persones amb problemes relacionals, a la resolució de conflictes, assetjament laboral, a la millora de l'empatia i la felicitat en les relacions laborals, tot açò amb l'objectiu d'augmentar el benestar, la salut i la productivitat, c) Professionals de Màrqueting; d) Professionals de la Ciències Jurídiques, aplicant la Neurofelicidad en la reducció de la violència, tant a nivell de tractament com de càlcul de probabilitat de reincidència i risc de perillositat, totes elles intervencions basades en la Neurocriminología positiva, i) Professionals de l'educació per a dur a terme intervencions que afavorisquen un major estat de felicitat de les persones, tant a nivell d'educació infantil com en adolescents i adults. També es considera la seua aplicació en el camp de la formació contínua, així com en formació per a majors, f) Professionals de l'Esport i l'activitat física, esportistes d'elit, per a la millora del rendiment així com l'aplicació de l'esport per a la salut, etc, g) Professionals de l'Arquitectura i Medi ambient per a dissenyar espais adaptats a millorar la salut i la felicitat en els entorns personals i laborals.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS