1a Edició - Codi 14312270

Array ( [CODIGO] => 14312270 [EDICION] => 1 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Suspendido [MATRICULA] => 1000 [MATRICULA_2] => 0 [MATRICULA_3] => 0 [HORAS] => 15.00 [FECHA_INICIO] => 03/10/2014 [FECHA_FIN] => 10/07/2015 [LUGAR] => Centre Internacional de Gandia [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Departament d'Història de l'Antiguitat i de la Cultura Escrita Centre Internacional de Gandia Associació d'Arxivers i Gestors de Documents Valencians [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 26/09/2014 [AREA] => 3 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => Presencial [TIPO_DOCENCIA_1] => 1 [TIPO_DOCENCIA_2] => Presencial [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Postgrado [DIRECCION_URL] => [AÑO_CURSO] => 26 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => [DIRECCION_CURSO_CORTO] => [GESTOR_NOMBRE] => Mariam [GESTOR_APELLIDOS] => Conca [GESTOR_EMAIL] => marian.conca@uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => Natalia [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Molada Peréz [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => natalia.molada@uv.es [ES_INTERNO] => 1 [EMAIL_EXTERNO] => [PREINSCRIPCION_WEB] => 0 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => [ID_CURSO_OFERTADO] => [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => [ID_IDIOMA] => [PUBLICAR_WEB] => [area_curs] => Àrea d´Humanitats [NOMBRE_CURSO] => Diploma de Gestió i Preservació de Documents Electrònics [TITULACION] => Diploma de Postgrau [HORARIO] => Divendres de 17 a 20h. i dissabtes de 9 a 14h., [REQUISITOS_TITULACION] => Diplomatura de Biblioteconomia i Documentació. Grau d'Informació i Documentació. Llicenciatura en Documentació [REQUISITOS_OTROS] => Arxivers en exercici i membres de l'Associació d'Arxivers i Gestors de Documents Valencians. [ARG_VENTA] => Amb el principal objectiu d'estudiar les últimes novetats en el camp dels arxius i de l'arxivística, aquest diploma analitzarà l'impacte dels avanços tecnològics en la gestió administrativa de les diferents institucions i els seus arxius, i pretén conèixer els sistemes de gestió de documents, tant digitals com en format de paper, i la seua implantació en empreses i institucions. Al seu torn, també s'estudiarà l'aplicació de les normes nacionals i internacionals en matèria d'administració electrònica i els problemes específics que té el document digital per a la conservació al llarg del temps com a document d'arxiu. [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => [MODALIDAD_EVALUACION] => Assistència presencial obligatòria a les classes teòrico-pràctiques que s'impartiran al llarg del curs. [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => [OBSERVACION_MATRICULA_2] => [OBSERVACION_MATRICULA_3] => [SALIDA_PROFESIONAL] => [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2014/2015 [programa] => Array ( ) [professors] => Array ( ) )

Diploma de Gestió i Preservació de Documents Electrònics


Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2014/2015

Tipus de curs: Diploma de Postgrau

Nombre de crèdits: 15.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 26/09/2014

Data inici: Octubre 2014

Data fi: Juliol 2015

Matrícula: 1000 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Diplomatura de Biblioteconomia i Documentació. Grau d'Informació i Documentació. Llicenciatura en Documentació
Arxivers en exercici i membres de l'Associació d'Arxivers i Gestors de Documents Valencians.

Modalitat: Presencial

Lloc d'impartició: Centre Internacional de Gandia

Horari: Divendres de 17 a 20h. i dissabtes de 9 a 14h.,

Més informació

Objectius del curs

Amb el principal objectiu d'estudiar les últimes novetats en el camp dels arxius i de l'arxivística, aquest diploma analitzarà l'impacte dels avanços tecnològics en la gestió administrativa de les diferents institucions i els seus arxius, i pretén conèixer els sistemes de gestió de documents, tant digitals com en format de paper, i la seua implantació en empreses i institucions. Al seu torn, també s'estudiarà l'aplicació de les normes nacionals i internacionals en matèria d'administració electrònica i els problemes específics que té el document digital per a la conservació al llarg del temps com a document d'arxiu.

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Per favor, verifica que no eres un robot.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.


SI, ENVIA
FAQS
 
Imprimir la informaciò