Master Propi PERMEA. Programa experimental en mediació i educació a través de l'art

3a Edició - Codi 20311150

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 21/09/2020

Data inici: Octubre 2020

Data fi: Desembre 2021

Matrícula: 1800 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats, graduats i diplomats en Història de l¿Art Llicenciats, graduats i diplomats en Belles Arts Llicenciats, graduats i diplomats en Pedagogia Llicenciats, graduats i diplomatsen Humanitats Estudiants de les anteriors branques d'estudi, als quals els falten menys d'un 10% per a obtenir el títol de grau corresponent, condicionant a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic.
El primer període de preinscripció estarà obert fins al 16 de juliol, i consistirà en:

- La preinscripció online aportant la documentació mínima requerida i el CV (format PDF)

- Enviament d'un correu electrònic a campos_josale@gva.es d¿unun vídeo de màxim dos minuts responent a les preguntes: què és per a tu la mediació? Per què t¿interessa realitzar aquest programa? Què penses que pots aportar?


PERMEA pren posició quant a l'accés gràcies a la col·laboració del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i la seua aportació econòmica, que permet que els participants puguen optar al curs amb un preu reduït del seu valor original de 6.000 euros.


La docència s'adaptarà als requisits que vinguen establits per reglament Estatal i per les directrius que indique la nostra Universitat (presencial, semipresencial o on-line) que té la potència suficient per a realitzar aquesta transformació sense menyscapte de la qualitat docent

Modalitat: Presencial

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Aula Permea, Centre del Carme. Cultura Contemporánea

Horari: Horari general: dimecres, dijous i divendres de 16 a 20 hores Al llarg del curs es realitzaran diferents seminaris intensius i/o eixides d'estudis en cap de setmana. S'informarà del calendari d'aquests esdeveniments a l'inici del curs.,

Més informació

Objectius del curs

El Màster Propi PERMEA, Programa experimental en mediació i educació a través de l'art inclou entre les matèries d'estudi l'Art contemporani, Art, educació i compromís i Institucions culturals com a dispositius pedagògics. Així mateix, es realitzaran pràctiques artístiques com a currículum crític a l'escola, Comunitat i participació, Eines i maneres de fer art i educació, així com pràctiques i el treball de fi de màster.

Dins del Màster Propi PERMEA, Programa experimental en mediació i educació a través de l'art s'inclouen classes amb professorat convidat, tallers experimentals, així com pràctiques en diferents centres d'art i museus en els quals treballa el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

Leer más

Objectius professionals

L'educació i l'art són pilars fonamentals en la formació de l'ésser humà. És necessari crear espais i instàncies que es preocupen per oferir major visibilitat al treball de creadors amb la finalitat de sustentar la professionalització d'aquest sector. En relació a això, la Universitat de València ofereix el Màster Propi *PERMEA, Programa experimental en mediació i educació a través de l'art.

Gràcies a aquest programa de formació és possible aprofundir i abordar de manera integral tot allò relacionat amb la creació de projectes de mediació artística, ja es tracte d'espais institucionals d'art i educació com d'una altra mena d'espais. La proposta del Màster Propi PERMEA, Programa experimental en mediació i educació a través de l'art és que existisca una perspectiva crítica i *empoderadora de l'art diferent a l'actual.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS