Diploma La Documentació i Preservació del Patrimoni Cultural Subaquàtic

1a Edició - Codi 15312290

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2015/2016

Tipus de curs: Diploma de Postgrau

Nombre de crèdits: 15.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 27/05/2016

Data inici: Juliol 2016

Data fi: Juliol 2016

Matrícula: 950 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats en Història, Geografia e Història o Filosofia i Lletres, u altres llicenciatures afins que faculten per jercer l'Aqueologìa. Graduats en Història i altres graus afins, que faculten per ejercer l'Arqueologia. També alumnes d'ùltim any del grau que tinguen aprobats un mínim de 210 credits.
Excepcionalment, professionals amb experiència acreditada en treballs d'arqueologìa subacuatica que no tinguen algunes de les titulacions anteriors, tras un exàmen del seu curriculum i possible entrevista amb el director del Diploma.

S'exigirà ademés una titulació homologada de buceu deportiu o professional amb correspondent seguro. els alumnes admitis deurán dur o alquilar un equip de buceu liger.

Modalitat: Presencial

Col·laborador: Direcció General de Patrimoni Cultural, Generalitat Valenciana / Dirección General de Bellas Artes y bienes Culturales, Ministerio de Cultura de España / Excm. Ajuntament de La Vila Joiosa / Museo Nacional de Arqueología Subacuática. ARQVA / Museo Nacional de Artes Decorativas / Museo Nacional de Cerámica de València / Museu Arqueològic de la Vila Joiosa / Museu de Prehistòria . Diputació de València

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Facultad de Geografía e Història de la Universitat de València. Museo ARQVA (Cartagena) y la Vila Joiosa

Horari: Classes teòriques i workshops: del 4 al 15 de juliol de 9.30 a 20.30 h. Practicum: del 18 al 23 de juliol Estància en Cartagena: 24 i 25 de juliol,

Més informació

Objectius del curs

Hi ha una creixent demanda de professionals en la preservació del Patrimoni Cultural Submergit. Té a veure amb les necessitats derivades de l'aplicació en matèria de protecció del patrimoni arqueològic i cultural, no sols en l'excavació i prospecció arqueològica ordinària o programada, sinó especialment en les actuacions d'urgència o salvament, en els estudis i informes d'impacte mediambiental en obres públiques i privades en costes i ports, o en la preservació i protecció de patrimoni arqueològic submergit en àrea naturals protegides o en perill de desaparició.
Els continguts formatius que s'oferixen en el nostre Diploma de Postgrau comprenen totes les facetes de l'activitat de camp (prospecció i excavació subaquàtiques), conservació i restauració de béns mobles, registre del material arqueològic, arquitectura naval, classificació i inventari de materials, elaboració d'informes i memòries, utilització de mètodes arqueométricos, etc .

Leer más

Objectius professionals

Tècnic arqueòleg subaquàtic

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS