Màster Propi en Ventilació Mecànica i Suport Respiratori

8a Edició - Codi 21721550

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 63.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 31/01/2022

Data inici: Febrer 2022

Data fi: Juliol 2023

Matrícula: 2200 € (import preu públic)

Requisits d'accés: La formació específica i d'alt nivell en Ventilació mecànica va *or5ientada a tots aquells professionals sanitaris, metges especialistes i generals, infermeres i terapeutes respiratoris implicats en la prevenció, diagnòstic i tractament dels pacients amb fallada respiratòria. Així mateix és de *interes per a professionals de la Indústria farmacèutica involucrada en el desenvolupament i comercialització d'aparells i tècniques de suport respiratori.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: on line

Horari: on line,

Més informació

Objectius del curs

Existeix una elevada taxa de mortalitat en pacients que presenten fallada respiratòria, com en el cas de la síndrome de distrés respiratori agut, que es cobra la vida de més del 30% dels afectats. El seu maneig bàsic és encara la ventilació mecànica, la qual cosa indica que per als professionals de la salut involucrats comptar amb una formació completa és vital. I per això el Màster Propi en Suport Respiratori i Ventilació Mecànica és una excel·lent resposta a les seues necessitats.

Ha de tindre's en compte que els equips utilitzats per a la ventilació mecànica són de tecnologia avançada, que requereixen de coneixements especialitzats per al seu ús i manipulació. Per a algú que manca de la preparació apropiada pot significar fins i tot la vida o la mort en el pacient. El Màster Propi en Suport Respiratori i Ventilació Mecànica compta amb professionals d'alta formació específica i implicats en la prevenció, diagnòstic i tractament dels pacients amb fallada respiratòria, a més de que a Espanya no existeix un altre curs de formació en aquesta especialitat.

Leer más

Objectius professionals

Les àrees que assisteixen a pacients greus requereixen de professionals capaços d'enfrontar-se a diversos reptes i situacions amb pacients les vides de les quals estan en risc. Necessiten de tota la preparació necessària per a dur a terme la seua tasca amb total professionalitat i coneixement, ja siga en un quiròfan, en una unitat de reanimació, en vigilància intensiva, en urgències o en ambulàncies. Una de les tècniques que més s'utilitzen és la ventilació mecànica. La Universitat de València, en atenció a aquesta necessitat urgent del personal sanitari i de la salut, oferta el seu Màster Propi en Suport Respiratori i Ventilació Mecànica.
Existeix una gran prevalença de malalties respiratòries agudes i cròniques que els professionals de salut tracten dia a dia, Que comporten el risc que els pacients puguen patir un quadre de fallada respiratòria que requerisca de suport ventilatori i de ventilació mecànica. Aquesta situació requereix d'un gran coneixement per a aplicar la tècnica en clínica de manera oportuna i adequada. Sens dubte aquesta és una raó de gran pes per a cursar el Màster Propi en Suport Respiratori i Ventilació Mecànica.

Leer más

OPINIONS

5 Valoració mitjana (1 valoració)
El Máster en Apoyo Respiratorio y Ventilación Mecánica es muy útil no solo para actualizar conceptos sino también para afianzar todo lo aprendido. Es totalmente recomendable.
Federico Agustín Manso (Ex alumno de la 3ª edición) valoració:
5

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS