Diploma d'Especialitzaci en Emprendimiento Empresarial en l'rea de les Cincies Biomdiques: Planificaci i Direcci Estratgica de Projectes Empresarials

1a Edici - Codi 19132050

Objectius professionals

Perfils emprenedors que vullguen abordar un projecte empresarial sobre una base slida que mitigue els riscos inherents a l'emprendimiento, combinant formaci terica i tcnica, amb la possibilitat de posar en prctica els coneixements adquirits per mitj de casos prctics reals, assistits per un claustre de professors amb una mplia experincia en la planificaci i direcci estratgica. Aix mateix, es pretn permetre als estudiants l'adquisici de coneixements per a orientar la seua activitat professional cap a la collaboraci amb empreses consultores o l'emprendimiento empresarial

Objectius del curs

Objectius professionals:
Perfils emprenedors que vullguen abordar un projecte empresarial sobre una base slida que mitigue els riscos inherents a l'emprendimiento, combinant formaci terica i tcnica, amb la possibilitat de posar en prctica els coneixements adquirits per mitj de casos prctics reals, assistits per un claustre de professors amb una mplia experincia en la planificaci i direcci estratgica.
Aix mateix, es pretn permetre als estudiants l'adquisici de coneixements per a orientar la seua activitat professional cap a la collaboraci amb empreses consultores o l'emprendimiento empresarial.
Objectius del curs:
Oferir una formaci integral a perfils professionals de diferents disciplines en l'mbit general de la Biomedicina, amb els coneixements i habilitats necessaris per a emprendre els seus propis projectes empresarials, siga quin siga l'mbit d'activitat, com resultat d'una reflexi estratgica de la idea de negoci i una adequada planificaci del projecte empresarial i de l'empresa, per mitj de l'aplicaci de tcniques i ferramentes de la planificaci estratgica empresarial.
Proporcionar i consolidar els coneixements i habilitats de professionals que pretenguen emprendre un projecte empresarial o siguen empresaris

Vols rebre informaci d'aquest curs?

He llegit i accepto la informaci proporcionada sobre protecci de dades i Poltica de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informaci sobre els ttols propis de la Universitat de Valncia.

Todos los campos son obligatorios

El formato de telfono es incorrecto

El formato de correo electrnico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envo. Pngase en contacto con nosotros mediante correo electrnico

Debe aceptar la poltica de privacidad de ADEIT.

SI, ENVIA

Responsable: Universitat de Valncia. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibez, 13. 46010-Valncia.
Delegat de Protecci de Dades: D. Javier Plaza Penads lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informaci rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves caracterstiques o necessitats i poder aix dirigir-li les novetats ms convenients.
Legitimaci: Per a l'enviament d'informaci sobre els ttols propis de la Universitat de Valncia la base de legitimaci s el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundaci Universitat-Empresa de Valncia and Universitat de Valncia
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que solliciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades aix com altres drets com s'explica a la informaci addicional.
Amplieu informaci: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

  Imprimir la informaci
  Vdeo
  Ajudes / Beques
  FAQS