Mster Propi en Control i Gesti de Plagues

5a Edici - Codi 18621040

_OBJETIVOS_PROFESIONALES

- Administracions estatal, autonmica i local.
- Sectors agrcola, forestal, salut pblica, empresarial i industrial.
- Treballador autnom.

Objetivos del curso

El principal objectiu d'aquest mster s formar professionals capacitats per a treballar, tant en el sector pblic com en el privat, en el control i la gesti de plagues provocades per animals. El mster proporcionar als alumnes els coneixements i les habilitats imprescindibles per a poder elaborar estratgies eficaces de control i gesti de plagues agroforestals i urbanes amb mtodes i tcniques compatibles i respectuosos amb el medi ambient, la salut pblica i la normativa vigent.

La finalitat ltima perseguida per qualsevol via de formaci cal referir-se a la formaci especialitzada dels alumnes, en la mateixa lnia com alguns cursos de doctorals. Aix, proposem els segents objectius especfics:
1. Formaci d'alumnes en una metodologia professional que se centrar en les diferents possibilitats de control i gesti de plagues causada per l'agricultura, silvicultura i animals de l'entorn urb.
2. Pren contacte amb els problemes de control i gesti de plagues animals en els diferents mbits d'actuaci, des del punt de vista d'experts en la matria.
3. Oferir els ltims avenos en el coneixement sobre el control i gesti de plagues d'agroforestals i urbanes que es coneixen, facilitar l'accs a aspectes terics i prctics indits al nostre pas.

L'actual Titulaci de Postgrau Propi tamb persegueix que l'alumne adquereixi una srie de competncies que poden descompondre's en:

a) Transversals
1. Capacitat d'assimilar la informaci rebuda, amb la finalitat de prendre decisions per a la resoluci de problemes derivats de les plagues i el seu control.
2. Capacitat per transmetre coneixements a la prctica professional.
3. Capacitat d'anlisi i la reacci a les diferents situacions de temps i espai.
4. Necessria responsabilitat de conformitat amb la legislaci vigent sobre la manipulaci de productes qumics i biolgics amb mfasi en la salut pblica i medi ambient.

b) Especfiques
1. Capacitat de diagnosticar les principals plagues agrcoles, forestals i urbanes.
2. Capacitat de poder aplicar el coneixement obtingut sobre l'ecologia de las espcies plaga implicades en los diferents mtodes i tcniques de control per a cada un dels diferents ambients.
3. Capacitat per a valorar la qualitat dels agents biolgics i del seu protocol d'aplicaci en l'establiment de programes de control biolgic, ecolgic e integrat de plagues.
4. Capacitat de valorar i aplicar amb rigor la normativa nacional i comunitria sobre el uso racional d'agents qumics de control de plagues.
5. Capacitat d'anlisi crtic per a l'adequada elecci d'estratgies de control.
6. Capacitat d'aplicar els coneixements assimilats en el camp empresarial per a afrontar els reptes que es presenten en el mateix.

Vols rebre informaci i continguts gratuts d'aquest curs?

Al fer clic en el bot declares conixer i acceptar la poltica de privacitat d'Adeit

Todos los campos son obligatorios

El formato de telfono es incorrecto

El formato de correo electrnico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envo. Pngase en contacto con nosotros mediante correo electrnico

Debe aceptar la poltica de privacidad de ADEIT.

SI, ENVIA

Responsable: Fundaci Universitat-Empresa de Valncia. Finalitat: enviar informaci rellevant de cursos de postgrau.
Finalitat: enviar informaci rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundaci Universitat-Empresa de Valncia.
Legitimaci: enviant-nos el formulari ens dnes el teu consentiment perqu les teues dades siguen tractats d'acord amb all que s'ha descrit en la poltica de privacitat d'ADEIT.
Drets: tens dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teues dades en qualsevol moment a travs de datos@adeituv.es.

  Imprimir la informaci
  Ajudes / Beques
  FAQS