Mster en Coaching i Lideratge

4a Edici - Codi 14511120

_OBJETIVOS_PROFESIONALES

Objetivos del curso

En els ltims anys hi ha un creixent augment de l'inters per conixer en profunditat les estratgies de coaching per a potenciar les capacitats prpies i de les persones amb qu es treballa i tamb les estratgies que utilitzen els lders, capaos d'entusiasmar al seu equip i contribuir a realitzar grans projectes. Actualment, la demanda de desenvolupament a travs de coaching en mbits tan diferents com l'esport, l'empresa, l'educatiu o el de desenvolupament personal son molt altes, la qual cosa fa ms necessari que mai l'oferir una formaci aplicada, rigorosa i de qualitat que ajude a definir la figura del expert en coaching, el desenvolupar les competencies necessaries per a ser eficient en l'aplicaci de les seues ferramentes des del respatler cientfic i l'aval de la contrastaci professional emprica.

El Mster en Coaching i Lideratge t l'objectiu de dotar de ferramentes de treball a aquells professionals que lideren o influxen en altres persones generant amb aix, la millora de les seues capacitats individuals i collectives.

Vols rebre informaci i continguts gratuts d'aquest curs?

Al fer clic en el bot declares conixer i acceptar la poltica de privacitat d'Adeit

Todos los campos son obligatorios

El formato de telfono es incorrecto

El formato de correo electrnico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envo. Pngase en contacto con nosotros mediante correo electrnico

Debe aceptar la poltica de privacidad de ADEIT.

SI, ENVIA

Responsable: Fundaci Universitat-Empresa de Valncia. Finalitat: enviar informaci rellevant de cursos de postgrau.
Finalitat: enviar informaci rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundaci Universitat-Empresa de Valncia.
Legitimaci: enviant-nos el formulari ens dnes el teu consentiment perqu les teues dades siguen tractats d'acord amb all que s'ha descrit en la poltica de privacitat d'ADEIT.
Drets: tens dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teues dades en qualsevol moment a travs de datos@adeituv.es.

  Imprimir la informaci
  Ajudes / Beques
  FAQS