Mster Propi en Teatre Aplicat

3a Edici - Codi 19411040

Objectius professionals

Professional especialista en tcniques dramtiques amb capacitats flexibles i polivalents que li permeten:
- Impartir les classes de Taller de Teatre en els IES d'Educaci Secundria Obligatria, Batxillerat, utilitzar les estratgies dramtiques en les diferents matries del currculum en els distints nivells educatius; i a ms, exercir les funcions prpies de la mediaci teatral.
- Intervindre en el camp de l'animaci sociocultural i utilitzar les tcniques dramtiques per a animaci de collectius i en les Escoles Municipals de Teatre.
- Intervindre com dramaterapeuta i utilitzar les tcniques teatrals i altres experincies artstiques com un mig de tractament individual i collectiu.
- Intervindre com a formador i coach en la formaci contnua en les empreses i en les organitzacions.

Objectius del curs

Proporcionar formaci especialitzada en els quatre grans mbits d'intervenci del Teatre Aplicat: a) el de l'educaci formal, a s, centrat en l'espai curricular i extracurricular; b) el del canvi social, de la participaci i de l'apoderament tant dels individus com de les comunitats; a s, l'espai de les estratgies dramtiques com a intervenci sociopoltica; c) el del canvi personal i dels collectius, enfocat cap a la prevenci, la curaci o la rehabilitaci: l'espai de les estratgies dramtiques en psicoterpia com a aprenentatge socioemocional; d) el del canvi corporatiu i el de la formaci dins de l'empresa: el territori de les estratgies dramtiques per a l'aprenentatge i la millora professional.
- Saber aplicar els coneixements adquirits i la seua capacitat de resoluci de problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos multidisciplinaris relacionats amb l'rea d'estudi del Teatre Aplicat.
- Integrar coneixements i enfrontar-se a la complexitat de formular jus a partir d'una informaci que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i tiques vinculades a l'aplicaci dels seus coneixements i jus.
- Desenvolupar la capacitat d'anlisi , organitzaci, creaci i expressi per mitj de les estratgies prpies del llenguatge teatral.
- Utilitzar capacitats expressives, crtiques i comunicatives per a mostrar sentiments, pensaments i idees, i respondre amb creativitat a les problemtiques que afecten la collectivitat.
- Prendre riscos, ser intellectualment rigorosos i mostrar originalitat en l'aplicaci dels coneixements als distints camps en qu el Teatre Aplicat opera, assumint com a valor la ruptura de convencions, atrevint-se a anar ms enll del que establix i estant disposats a compartir.

Vols rebre informaci d'aquest curs?

He llegit i accepto la informaci proporcionada sobre protecci de dades i Poltica de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informaci sobre els ttols propis de la Universitat de Valncia.

Todos los campos son obligatorios

El formato de telfono es incorrecto

El formato de correo electrnico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envo. Pngase en contacto con nosotros mediante correo electrnico

Debe aceptar la poltica de privacidad de ADEIT.

SI, ENVIA

Responsable: Universitat de Valncia. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibez, 13. 46010-Valncia.
Delegat de Protecci de Dades: D. Javier Plaza Penads lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informaci rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves caracterstiques o necessitats i poder aix dirigir-li les novetats ms convenients.
Legitimaci: Per a l'enviament d'informaci sobre els ttols propis de la Universitat de Valncia la base de legitimaci s el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundaci Universitat-Empresa de Valncia and Universitat de Valncia
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que solliciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades aix com altres drets com s'explica a la informaci addicional.
Amplieu informaci: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

  Imprimir la informaci
  Vdeo
  Ajudes / Beques
  FAQS