Diploma d'Especialitzaci d'Educaci Lectora i Literria en el Segle XXI

5a Edici - Codi 18412340

Dades generals

Curs acadmic: Curs 2018/2019

Tipus de curs: Diploma d'Especialitzaci

Nombre de crdits: 25.00 Crdits ECTS

Matrcula: 550 € (import preu pblic)

Requisits d'accs: Graduats i graduades, diplomats i llicenciats amb inters en l'educaci lectora i literria en les seues diferents vessants, especialment mestres i docents d'educaci infantil, primria i secundria, Mster en Professor en Educaci Secundria i Mster d'Investigaci en Didctiques Especfiques, per tamb, bibliotecaris, gestors culturals i d'altres professionals relacionats amb l'educaci lectora i literria com mitjancers, il"lustradors o treballadors d'editorials
L'alumnat que tinga pendent un mxim de 10% Crdits ECTS per obtindr la titulaci de Grau corresponent. Aquest estudiants es comprometen a obtindre la titulaci de Grau abans de la finalitzaci del curs

Modalitat: Presencial

Collaborador: Associaci d'Editors del Pas Valenci / Associaci d'Escriptors en Llengua Catalana / Florida Universitaria / Fundaci Bromera per al Foment de la Lectura / Fundaci Full-Fundaci pel Llibre i la lectura / Fundacin de Ilustradores Profesionales de Valencia(APIV)

Direcci

Organitzador: Facultat de Magisteri

Direcci: Noelia Ibarra Rius. Contratado Doctor. Departament de Didctica de la Llengua i la Literatura. Universitat de Valncia.
Josep Ballester Roca. Catedrtico de Universidad. Departament de Didctica de la Llengua i la Literatura. Universitat de Valncia.

Ms informaci
Preinscripci al curs

Vols rebre informaci i contingut d?aquest curs?

Al fer clic en el bot declares conixer i acceptar la poltica de privacitat d'Adeit

Autoritzo expressament a que em remetin informaci sobre aquest ttol propi i sobre l'oferta de postgrau de la Universitat de Valncia, sempre amb carcter revocable en cada curs.

Todos los campos son obligatorios

El formato de telfono es incorrecto

El formato de correo electrnico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envo. Pngase en contacto con nosotros mediante correo electrnico

Debe aceptar la poltica de privacidad de ADEIT.

Sollicitar informaci
  Imprimir la informaci
  Ajudes / Beques
  FAQS