Diploma d'Especialització en Dret Aduaner de la Unió Europea

9a Edició - Codi 21222311

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 34.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 09/01/2022

Data inici: Gener 2022

Data fi: Setembre 2022

Matrícula: 1800 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats en Dret/ADE/Econòmiques Diplomats en Empresarials Professionals amb experiència en activitats de comerç exterior

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Online

Horari: Online,

Més informació

Objectius del curs

El Diploma d'Especialització en Dret Duaner de la UE té una trajectòria d'una dècada i entre les matèries d'estudi s'inclouen des dels pilars bàsics (valor en duana, classificació aranzelària, origen de les mercaderies) fins a la gestió duanera, passant pels règims duaners, altres tributs duaners, l'IVA a l'exportació, els Impostos Especials, així com aspectes mercantils i de pràctica duanera. També coneixeràs què és necessari tindre en compte en el comerç amb Canàries, on no s'aplica l'IVA sinó el *IGIC. La formació especialitzada que ofereix sobre la normativa duanera prevé enfront de riscos com els derivats del frau tributari o el contraban. Comptar amb una preparació tan exhaustiva garanteix una millor eixida laboral en adquirir eines pròpies d'un professional altament especialitzat.
Si dins de les teues metes està el convertir-te en un expert en comerç internacional i liderar la teua empresa per a certificar-la com a Operador Econòmic Autoritzat, per exemple, el Diploma d'Especialització en Dret Duaner de la UE t'ajudarà a complir aquest objectiu.
Per a les empreses, comptar amb algú que va cursar el Diploma d'Especialització en Dret Duaner de la UE garanteix confiança respecte al comerç internacional de mercaderies i el compliment de la normativa duanera, liderar la seua internacionalització i millorar la seua imatge corporativa. Permet assegurar un compliment correcte, amb menor cost i reducció dels riscos. Si es tracta d'un professional, li permet adquirir un nivell de competència més alt. El *Brexit incrementa notablement el nombre d'empreses que necessiten aquest perfil professional.

Leer más

Objectius professionals

Una de les millors maneres d'internacionalitzar la teua carrera és mitjançant l'assessorament dirigit a empreses i multinacionals en aquest entorn global. Ho podràs aconseguir amb el Diploma d'Especialització en Dret Duaner de la Unió Europea. Sens dubte, una excel·lent manera de donar valor afegit al teu currículum en companyies internacionals, alhora que et proporcionarà les eines per a treballar en qualsevol altre país de la Unió Europea.

Oferir un alt grau d'assessorament a multinacionals a diferents nivells, bé siga des d'un despatx d'advocats o des del propi departament jurídic de l'empresa, forma part dels objectius del Diploma d'Especialització en Dret Duaner de la UE. Comptaràs amb sòlids coneixements sobre una matèria clau per al comerç internacional en totes les seues dimensions, no sols en matèria tributària sinó també en relació amb altres normes que s'apliquen en ocasió de la importació o exportació de mercaderies (com els procediments administratius i formalitats, homologacions tècniques, controls a l'exportació, dúmping, els aspectes mercantils o el marc penal). Coneixements que permetran optimitzar el compliment per part de l'empresa, podent accedir a les simplificacions o avantatges establits per als Operadors Econòmics Autoritzats (OEA).

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS