Màster Propi en Adaptació Avançada de Lents de Contacte

11a Edició - Codi 21721220

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 23/09/2021

Data inici: Octubre 2021

Data fi: Juny 2022

Matrícula: 3100 € (import preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social)

Requisits d'accés: Diplomats/Graduats en Òptica i Optometria, i Metges especialistes en Oftalmologia

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: On-line,

Més informació

Objectius del curs

L'objectiu principal del Màster Propi en Adaptació Avançada de Lents de Contacte consistirà a desenvolupar capacitats de l'optometrista per a valorar en el pacient les adaptacions de lents de contacte de dissenys especials, realitzar l'adaptació satisfactòria en funció de la seua condició específica i completar el seguiment satisfactori del pacient posant l'accent principalment en la detecció precoç de complicacions i el seu maneig optomètric. La formació que s'ofereix en aquest màster va destinada a cobrir la manca de formació al més alt nivell en aquesta disciplina amb la finalitat de poder realitzar adaptacions avançades de lent de contacte, ja siga de manera autònoma o dins d'equips multidisciplinaris.
El paper de l'optometrista ha d'incloure valor afegit per a comptar amb una actualització en el seu àmbit. Existeixen hui dia una gran quantitat i diversitat de materials, dissenys, aplicacions, a més d'una varietat de situacions que es beneficien gràcies a les adaptacions de lents de contacte adequades. L'especialització que ofereix el Màster Propi en Adaptació Avançada de Lents de Contacte cobreix tots aquests aspectes.
El programa inclou la tecnologia de suport en adaptació i seguiment de lents de contacte, lents de contacte en la població pediàtrica i geriàtrica, així com per a presbícia i la seua adaptació en situacions especials. Engloba així mateix qüestions de ortoqueratología, així com les complicacions de les lents de contacte i el seu maneig optomètric.

Leer más

Objectius professionals

La labor de l'optometrista en l'àmbit de la salut ocular és fonamental. Sobre aquest professional recau la cura visual primària, és a dir, ser capaç de reconéixer de manera primerenca aquells errors refractius que comprometen el sistema visual, a més de saber com corregir-los mitjançant l'adaptació correcta de lents de contacte. Al mateix temps, ha de comptar amb els coneixements i especialització adequats per a temes més avançats, com la tipologia del pacient, rangs d'edat, si és en còrnia patològica, postquirúrgica o còrnia sana. Atesa aquesta necessitat formativa, la Universitat de València presenta el seu Màster Propi en Adaptació Avançada de Lents de Contacte.

Gràcies a aquesta especialització, el professional que curse aquest màster propi, tindrà un coneixement integral en tots els camps de la contactologia. Per tant, la formació que trobaràs en el programa cobrirà el coneixement requerit per a poder realitzar adaptacions avançades de lents de contacte, ja siga de manera autònoma o dins d'equips multidisciplinaris.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS