2a Edició - Codi 20734160

Array ( [CODIGO] => 20734160 [EDICION] => 2 [SITUACION] => Aprobado [SITUACION_BIS] => Suspendido [MATRICULA] => 100 [MATRICULA_2] => 450 [MATRICULA_3] => 275 [HORAS] => 3.00 [FECHA_INICIO] => 11/12/2020 [FECHA_FIN] => 29/03/2021 [LUGAR] => Laboratorios del campus de Burjassot de la Universitat de Valéncia [NOMBRE_EMPRESA_ORGANIZADOR] => Servei Central Suport a la Investigació Experimental. SCSIE [FECHA_FIN_PREINSCRIPCION] => 15/11/2020 [AREA] => 7 [NOMBRE_EMPRESA_PATROCINADO] => [NOMBRE_EMPRESA_COLABORADOR] => [OBSERVACIONES_PREINSCRIPCION] => [TIPO_DOCENCIA] => Presencial [TIPO_DOCENCIA_1] => 2 [TIPO_DOCENCIA_2] => Semipresencial [AULA_VIRTUAL_ADEIT] => 0 [TIPO_CURSO] => Postgrado [TIPO_CURSO_1] => Postgrado [DIRECCION_URL] => [AÑO_CURSO] => 32 [URL_VIDEO] => [URL_FACEBOOK] => [URL_TWITTER] => [META_TITLE] => [META_DESCRIPTION] => [META_KEYWORDS] => Curso de Experimentación con Cerdos [DIRECCION_CURSO_CORTO] => [GESTOR_NOMBRE] => Mariam [GESTOR_APELLIDOS] => Conca [GESTOR_EMAIL] => marian.conca@fundacions.uv.es [ADMINISTRATIVO_NOMBRE] => Juan Carlos [ADMINISTRATIVO_APELLIDOS] => Platero Andrés [ADMINISTRATIVO_EMAIL] => juan.c.platero@fundacions.uv.es [ES_INTERNO] => 1 [EMAIL_EXTERNO] => informacion@adeituv.es [PREINSCRIPCION_WEB] => 0 [URL_AULA_VIRTUAL] => [OFERTADO_OTRO] => 0 [ID_CURSO_OFERTADO] => 0 [DESCRIPCION_OFERTADO] => [TELEFONO_EXTERNO] => 96 160 3000 [MATRICULA_PDTE_APROBACION] => 0 [ID_IDIOMA] => 4 [PUBLICAR_WEB] => 0 [area_curs] => Àrea de Salut [NOMBRE_CURSO] => Certificat Universitari de Formació en Experimentació amb Animals Porcins [TITULACION] => Certificat Universitari [HORARIO] => mòdul teòric on line mòdul pràctic: en els laboratoris del Campus de Burjassot. Horari preferiblement vesprada a determinar, [REQUISITOS_TITULACION] => -Estar en condicions d'accedir a estudis universitaris del grau - Professionals amb experiència en la matèria [REQUISITOS_OTROS] => [ARG_VENTA] => L'objectiu primordial del curs és la formació del personal que necessiti acreditar-se amb una espècie addicional: grup porcí. Per a la superació del curs serà necessària una assistència mínima a classes pràctiques del 90% de les mateixes i la superació d'una prova final en què s'avaluaran els continguts teòrics i pràctics del curs. [ARG_VENTA2] => [AÑO_CURSO_DESC] => [MODALIDAD_EVALUACION] => El Curs s'estructura com una ruta de formació en línia. Dins d'aqueixa ruta es troben tots els temes obligatoris. Cada tema es compon de diversos vídeos de classes teòriques. En alguns temes, a més, es requereix realitzar algunes activitats complementàries. Part pràctica obligatòria que s'imparteix en laboratoris, aules d'informàtica i tallers pràctics: L'assistència a pràctiques és obligatòria. Per a superar les pràctiques és necessari presentar una llista de verificació de destreses adquirides signada pel professor de la pràctica. [MODALIDAD_EVALUACION2] => [OBSERVACION_MATRICULA_1] => Aplicable a personal vinculat a la Universitat de València amb una relació laboral o estatutària.(Fins a un màxim de 30 estudiants per curs) [OBSERVACION_MATRICULA_2] => Aplicable a públic en general. [OBSERVACION_MATRICULA_3] => Aplicable a estudiants de Màster Oficial de la UVEG o de l'Escola de Doctorat de la UVEG en programes relacionats amb la recerca animal. Personal, relacionat amb recerca animal, de centres conveniats. [SALIDA_PROFESIONAL] => Possibilitat d'obtenir la formació teòrica- pràctica per a la capacitació per al maneig de l'espècie addicional: porcina. Els coneixements adquirits s'acreditaran mitjançant un certificat emès per la Universitat de València. La capacitació l'atorga la Generalitat Valenciana, i és un tràmit que ha de gestionar el propi estudiant. [ANO_CURSO_DESC] => Curs 2020/2021 [programa] => Array ( [0] => Array ( [CODIGO_CURSO] => 20734160 [AÑO_CURSO] => 32 [CODIGO] => 1 [NOMBRE_MATERIA] => Grup Porcins [NOMBRE_MATERIA_VAL] => Grup Porcins [DESCRIPCION] => programa || programa2 || programa3 [DESCRIPCION1] => 1.- Grupo porcino [DESCRIPCION2] => [DESCRIPCION3] => [DESCRIPCION1_VAL] => [DESCRIPCION2_VAL] => [DESCRIPCION3_VAL] => [ORDEN] => 1 ) ) [professors] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni12025 [NOMBRE_PERSONA] => Salvador Francisco [APELLIDOS] => Aliño Pellicer [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Farmacologia. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [1] => Array ( [DNI] => uni58121 [NOMBRE_PERSONA] => Eva [APELLIDOS] => Blanch Torres [PDI] => 6 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => [NPI] => [EMAIL_FACULTAD] => [CARGO_EMPRESA] => Técnico/a Medio UV. Universitat de València [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [2] => Array ( [DNI] => uni25205 [NOMBRE_PERSONA] => Ana [APELLIDOS] => Díaz Cuevas [PDI] => 2 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Vetarinaria Escala Técnica Superior [NPI] => M8256 [EMAIL_FACULTAD] => diazcuea@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) [3] => Array ( [DNI] => uni29501 [NOMBRE_PERSONA] => Inmaculada [APELLIDOS] => Noguera Salva [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => Veterinaria Escala Técnica Superior. Profesor Asociado de Universidad. Departament de Fisiologia. Universitat de València [NPI] => H1098 [EMAIL_FACULTAD] => noguerai@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [direccio] => Array ( [0] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni65050 [NOMBRE_PERSONA] => Eladio [APELLIDOS] => Barrio Esparducer [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Departament de Genètica. Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Catedrático/a de Universidad [NPI] => C0034 [EMAIL_FACULTAD] => barrioe@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [1] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni29501 [NOMBRE_PERSONA] => Inmaculada [APELLIDOS] => Noguera Salva [PDI] => 1 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => [CARGO_FACULTAD] => Veterinaria Escala Técnica Superior. Profesor Asociado de Universidad. Departament de Fisiologia. Universitat de València [NPI] => H1098 [EMAIL_FACULTAD] => noguerai@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) [2] => Array ( [0] => Array ( [DNI] => uni25205 [NOMBRE_PERSONA] => Ana [APELLIDOS] => Díaz Cuevas [PDI] => 2 [DEPARTAMENTO_FACULTAD] => Universitat de València [CARGO_FACULTAD] => Vetarinaria Escala Técnica Superior [NPI] => M8256 [EMAIL_FACULTAD] => diazcuea@uv.es [CARGO_EMPRESA] => [DIRECCION_URL_POSTGRADO] => [URL_LINKEDIN_POSTGRADO] => ) ) ) )

Certificat Universitari de Formació en Experimentació amb Animals Porcins


Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Certificat Universitari

Nombre de crèdits: 3.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 15/11/2020

Data inici: Desembre 2020

Data fi: Març 2021

Matrícula: 100 € (import preu públic) Aplicable a personal vinculat a la Universitat de València amb una relació laboral o estatutària.(Fins a un màxim de 30 estudiants per curs)
450 € (import preu públic) Aplicable a públic en general.
275 € (import preu públic) Aplicable a estudiants de Màster Oficial de la UVEG o de l'Escola de Doctorat de la UVEG en programes relacionats amb la recerca animal. Personal, relacionat amb recerca animal, de centres conveniats.

Requisits d'accés: -Estar en condicions d'accedir a estudis universitaris del grau - Professionals amb experiència en la matèria

Modalitat: Semipresencial

Lloc d'impartició: Laboratorios del campus de Burjassot de la Universitat de Valéncia

Horari: mòdul teòric on line mòdul pràctic: en els laboratoris del Campus de Burjassot. Horari preferiblement vesprada a determinar,

Més informació

Objectius del curs

L'objectiu primordial del curs és la formació del personal que necessiti acreditar-se amb una espècie addicional: grup porcí.
Per a la superació del curs serà necessària una assistència mínima a classes pràctiques del 90% de les mateixes i la superació d'una prova final en què s'avaluaran els continguts teòrics i pràctics del curs.

Objectius professionals

Possibilitat d'obtenir la formació teòrica- pràctica per a la capacitació per al maneig de l'espècie addicional: porcina. Els coneixements adquirits s'acreditaran mitjançant un certificat emès per la Universitat de València.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Per favor, verifica que no eres un robot.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.


SI, ENVIA
FAQS
 
Imprimir la informaciò