Màster de Formació Permanent en Cirurgia Oral i Implantologia

19a Edició - Codi 22711110

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Màster de Formació Permanent

Nombre de crèdits: 120.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 22/07/2022

Data inici: Setembre 2022

Data fi: Juny 2024

Matrícula: 16000 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València.)

Requisits d'accés: Llicenciats i graduats en Odontologia que desitgen iniciar-se en el tractament quirúrgic oral, sobretot en la *exodoncia de dents incloses i el tractament rehabilitador amb implants dentals. És aconsellable tindre experiència professional prèvia d'almenys un any com a odontòleg general per a aconseguir el millor aprofitament del curs. És un requisit per a participar en aquest Màster, per a completar el contingut teòric, haver cursat o estar cursant el Màster Propi Internacional en Cirurgia Oral i Implantologia (en línia). Aquest postgrau aporta els coneixements teòrics complementaris a l'activitat pràctica que realitzaran els alumnes. Com que la investigació és una part obligatòria del currículum d'aquest Màster, es tindrà molt en compte en la selecció dels alumnes la motivació per a implicar-se en la realització d'estudis clínics (tant treball de camp com redacció d'articles científics i preparació de presentacions) i la predisposició a començar la Tesi Doctoral al llarg del Màster. Es valorarà de manera important que els candidats hagen treballat prèviament en col·laboració amb l'equip docent del Màster. És un Màster de molta dedicació i duració i, per totes dues parts (de la direcció i de l'alumne interessat), és més segur prendre una decisió tan important havent conviscut prèviament a nivell professional/acadèmic. Per això es considera a l'hora de la selecció dels candidats com a rellevant l'haver sigut alumne de l'Expert Universitari en Implantologia, del Màster de Formació Permanent Internacional en Cirurgia Oral i/o del Màster de Formació Permanent Internacional en Implantologia Oral (en línea) amb estada en la UV, haver realitzat una Estada Clínica en Cirurgia Bucal i/o haver sigut alumne intern de Cirurgia Bucal de la UV al llarg del grau d'Odontologia. Sistema de selecció: entrevista personal i valoració del Curriculum vitae el 2 de Juny de 2022 a partir 10:30h

Modalitat: Presencial

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Clínica Odontologíca de la Universitat de Valencia - Fundació Lluís Alcanyís

Horari: Dilluns a divendres al matí, dimarts a la vesprada,

Més informació

Objectius del curs

L'objectiu principal d'aquest Màster és la formació d'especialistes en Cirurgia Oral i en *lmplantología.
Per a això els alumnes realitzaran, sota supervisió, assistència clínica de pacients de la Clínica Odontològica de la Facultat de Medicina i Odontologia derivats per a tractaments quirúrgics o d'implantologia. Els alumnes aniran participant en la planificació i execució de casos progressivament més complexos al llarg dels 2 anys de Màster.
La formació en aquest Màster està guiada per l'evidència científica disponible sobre els tractaments de Cirurgia Oral e *lmplantología que es realitzen als pacients. Per això, com a part de la seua formació postgraduada, els alumnes aprendran a consultar i avaluar de manera crítica la literatura científica, i a més al llarg del Màster hauran de desenvolupar almenys un tema d'investigació propi. Aquest tema els permetrà fer el seu Treball Final de Màster (*TFM) i podrà ser el punt de partida per a una Tesi Doctoral.

Leer más

Objectius professionals

Les eixides professionals estan dirigides fonamentalment a l'àmbit clínic assistencial. L'odontòleg especialista en Cirurgia Bucal és un professional capacitat per a diagnosticar i elaborar el millor pla de tractament per a les diferents patologies orals que requereixen atenció quirúrgica en un gabinet dental. L'especialista en *lmplantología està capacitat per a diagnosticar, planificar i executar la rehabilitació funcional i estètica de pacients que han perdut dents utilitzant implants dentals i procediments de regeneració d'os i teixits blans si fora necessari. Aquest perfil professional està molt demandat en el sector dental, existint la seua figura en pràcticament totes les clíniques dentals.

Per a alguns alumnes aquest Màster pot ser també el començament d'una carrera acadèmica i/o investigadora.

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS