Màster de Formació Permentn en Bioètica Assistencial, Qualitat i Seguretat en l'Àmbit Sanitari

9a Edició - Codi 22721660

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Màster de Formació Permanent

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 01/02/2023

Data inici: Març 2023

Data fi: Desembre 2023

Matrícula: 900 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València.)

Requisits d'accés: -Llicenciats i/o Graduats Univerisitaris pertanyents a l'àmbit del curs (la salut). -Estudiants als quals els falte menys d'un 10% dels crèdits del pla nou. Aquests estudiants es comprometen a ser graduats abans que finalitze el curs.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Online

Horari: Online,

Més informació

Objectius del curs

L'aplicació de la bioètica assistencial dins de l'àmbit sanitari és una pràctica que hauria d'estar generalitzada en tots els llocs i institucions relacionades amb el sistema sanitari. Els riscos a presentar-se en el dia a dia són diversos i requereixen d'una atenció ràpida i un abordatge especial. Saber identificar aquestes situacions i saber què fer és part de la formació del professional de la salut que estudia el Màster Propi en Bioètica Assistencial, Qualitat i Seguretat en l'Àmbit Sanitari.

Aquest curs ofereix les eines per a plantejar solucions als problemes que puguen sorgir en l'àmbit sanitari, així com per a reforçar la decisió dels professionals. Dins del programa del Màster Propi en Bioètica Assistencial, Qualitat i Seguretat en l'Àmbit Sanitari s'abordaran els següents temes: introducció a l'ètica, bioètica i deontologia per a professionals de l'àmbit sanitari, la bioètica en les organitzacions sanitàries i bioètica assistencial, així com la presentació de dilemes en aquest apartat. També els aspectes mèdic-legals de l'àmbit, així com la qualitat i seguretat relacionats. La qualitat en les organitzacions sanitàries i en l'assistència sanitària, la seguretat i salut laboral dels professionals sanitaris, així com la seguretat clínica, la seguretat del pacient i la protecció de dades són també matèries que s'estudien en el màster.

Leer más

Objectius professionals

Existeixen nombrosos escenaris socials i laborals on els conflictes que es produeixen requereixen d'un abordatge adequat, sobretot quan es presenten dilemes ètics. L'àmbit de la salut i sanitari no és l'excepció, raó per la qual és necessari comptar amb una especialització on es tracten de manera puntual aquests temes com el Màster Propi en Bioètica Assistencial, Qualitat i Seguretat en l'Àmbit Sanitari de la Universitat de València, únic en el seu tipus.

En aquest es tracten temes indispensables com la bioètica i la deontologia, els quals han de ser àmbits prioritaris entre l'absolutisme de la tècnica i la responsabilitat moral. És així que el Màster Propi en Bioètica Assistencial, Qualitat i Seguretat en l'Àmbit Sanitari ofereix als seus estudiants i a la societat en general una formació en Ètica, Bioètica i Deontologia. El màster està obert per a professionals de diferents disciplines relacionades amb l'àmbit sanitari. Gràcies a la formació obtinguda, adquiriran diverses competències i destreses davant problemes complexos en aquest tema. Per a això, comptaran amb l'assessorament d'altres professionals especialitzats en Bioètica Assistència Qualitat i Seguretat en l'Àmbit Sanitari.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS