Expert Universitari en Psicologia Jurídica i Forense

2a Edició - Codi 21533030/21511020

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 12.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 11/01/2022

Data inici: Febrer 2022

Data fi: Maig 2022

Matrícula: 650 € (import preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social)

Requisits d'accés: - Llicenciats i graduats en Psicologia, Dret, Criminologia, Treball Social i Medicina. - Professionals amb titulació universitària de l'àmbit jurídic i forense. - Estudiants als quals els va quedar menys d'un 10% dels crèdits necessaris per a obtindre el seu títol de grau, condicionats a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: On line,

Més informació

Objectius del curs

El psicòleg forense és un professional que s'ha consolidat i que la seua presencia resulta primordial tant en jutjats com en serveis específics. Aquest professional ha de posseir enorme sensibilitat social per a tractar assumptes molt complexos, que van des de la guàrdia i la custòdia dels fills, passant per incapacitacions civils i laborals, fins a abús sexual, violència de gènere, predicció de risc de violència o homicidi, així com l'elaboració de perfils. Tot això fa necessari l'adequada formació mitjançant un títol com a Expert Universitari en Psicologia Jurídica i Forense.

D'aquesta forma, el coneixement i la pràctica de tècniques específiques i complexes en tots dos àmbits, tant jurídic com psicològic, es converteix en una necessitat per a aquells professionals interessats a formar-se en una especialització com la d'Expert Universitari en Psicologia Jurídica i Forense. Són tres àrees en les quals es desembolica la dinàmica de treball: Psicopatologia, Dret per a perits i Psicodiagnòstic.

Leer más

Objectius professionals

Comptar amb professionals especialitzats en un camp professional i científic emergent com ho és la Psicologia Jurídica i Forense resulta essencial en la societat actual. Requerirà, per part del professional de la psicologia, el coneixement de les tècniques específiques per a poder exercir aquesta funció alhora de conéixer les característiques de l'àmbit del Dret. Aquesta important combinació on s'intercalen els coneixements en procediments judicials de l'ordre civil, penal i social, amb els de la Psicologia, ha donat lloc al títol d'Expert Universitari en Psicologia Jurídica i Forense per part de la Universitat de València.

A l'entorn dels tribunals de justícia, el treball del psicòleg com a perit anirà més enllà de les habilitats i coneixements adquirits en la seua formació com a tal, i on es diferenciarà d'altres especialitats d'aquesta branca, com la clínica. Si bona part dels procediments judicials impliquen la valoració de l'estat emocional i mental d'una persona és necessària la creació d'una especialitat com la d'Expert Universitari en Psicologia Jurídica i Forense.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS