Diploma d'Especialització Auditoria de Comptes

10a Edició - Codi 20122230

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 30.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 890 € (import preu públic)

Requisits d'accés:

Modalitat: On-line

Col·laborador: Deloitte, S.L. / Ernst & Young, S.L. / Grant Thornton, S.L.P. / Moore Ibergrup Auditores, S.A.P. / PricewaterhouseCoopers

Direcció

Organitzador: Departament de Comptabilitat

Direcció: Gregorio Labatut Serer. Profesor Titular de Universidad. Departament de Comptabilitat. Universitat de València.

Més informació

Objectius del curs

El títol homologat pel ICAC com a curs de formació teòrica d'accés a l'examen del ROAC per a auditors als quals es refereix l'art. 34 del Reglament de la Llei d'Auditoria (Reial decret 1517/2011, de 31 d'octubre), en les següents matèries: Mòdul I.1: Auditoria i I.2.2 Normes per a la formulació de comptes anuals consolidats, I.2.3. Normes Internacionals d'Informació Financera i I.2.4. Altres marcs (comptabilitat d'entitats financeres i d'assegurances, d'entitats sense ànim de lucre, d'entitats públiques i de situacions concursals).

El Diploma d'Especialització Auditoria de Comptes és molt complet i inclou des de l'estudi de matemàtiques financeres per a les *NLLF i normes internacionals d'informació financera fins a normes per a la formulació dels comptes anuals consolidats i procediments d'auditoria.

Leer más

Objectius professionals

La figura de l'auditor de comptes cobra cada vegada més rellevància per a evitar qualsevol tipus de desajustament econòmic en una empresa o organització i per a oferir una major confiança sobre el contingut dels Comptes Anuals de l'Empreses, perquè emet un informe amb una opinió sobre aquestes. Si el que cerques és una especialització en aquest àmbit, el Diploma d'Especialització Auditoria de Comptes de la Universitat de València és la teua millor opció.

A través de l'est diploma pots certificar-te com a auditor extern en una empresa, organització o una administració pública. De la mateixa manera, podràs accedir a qualsevol despatx relacionat amb l'auditoria, assessoria fiscal i comptable, així com a qualsevol departament financer en empreses i organismes públics.

Leer más

OPINIONS

5 Valoració mitjana (1 valoració)
Estoy encantadísimo con el diploma. Tiene una relación calidad precio imbatible. Los temarios, constantemente actualizados, están confeccionados por profesores del mundo académico y por profesionales en activo (de KPMG y PWC, entre otros). Algunos temas son bastante densos, dada la materia, pero magníficamente explicados y con muchos casos prácticos. Eso sí, cuando me han surgido dudas, la respuesta de los profesores ha sido sorprendentemente rápida. Los calendarios son muy flexibles (estoy cursando al mismo tiempo el Diploma de Experto Contable y haciendo prácticas en una asesoría) y permiten compaginar cualquier otra actividad siempre que, claro, se le dediquen al estudio unas horitas a la semana. No es difícil, pero tampoco puede uno relajarse. Y, por si fuera poco, está homologado por el ICAC.
Natalio Morote Serrano (Ex alumno (7ª edición)) valoració:
5

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS