Diploma d'Especialització en Química: Especialitat Indústria

8a Edició - Codi 21812170

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 25.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 17/09/2021

Data inici: Octubre 2021

Data fi: Juny 2022

Matrícula: 1200 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Graduats (Llicenciats) en Química Graduats (Llicenciats) en Enginyeria Química Graduats (Llicenciats) en Ciències Ambientals Graduats (Llicenciats) en Bioquímica Enginyers industrials Per a altres titulacions, la direcció del Diploma establirà els coneixements addicionals necessaris

Modalitat: Presencial

Col·laborador: Colegio Oficial de Químicos de la Comunidad Valenciana

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Facultad de Química

Horari: Dilluns-dijous de 15 a 19.30h,

Més informació

Objectius del curs

Sobre la base de l'anteriorment assenyalat, el Diploma d'Especialització en Química: Especialitat Indústria ajudarà a completar la formació dels professionals graduats, sobretot perquè en l'àmbit industrial és imprescindible comptar amb experts que tinguen adequat coneixement dels diferents entorns de l'empresa i una visió global d'aquesta. D'igual manera, hauran de tindre coneixements específics i pràctics, la qual cosa ve a complementar-se amb aquest diploma.

Pel fet que la majoria de les empreses són petites o mitjanes, i que es tracta de sectors molt diferents quant a activitat, amb altes exigències legislatives i mediambientals, a més d'alta inversió inicial, sumat a la globalització del mercat i als altres sectors altament competitius, es tradueix en la importància que té cursar el Diploma d'Especialització en Química: Especialitat Indústria.

Leer más

Objectius professionals

La vida quotidiana està envoltada d'innombrables exemples de productes provinents d'activitats industrials que requereixen processos químics en el seu funcionament. Això es tradueix en la creixent importància de la química en la indústria en general i, específicament, en la Comunitat Valenciana, com les indústries del paper i del cartó i d'arts gràfiques, gràcies a les quals es generen milions d'euros i milers d'ocupacions directes. Altres empreses químiques van del sector del plàstic i del cautxú fins al sector ceràmic. Tot això indica l'enorme necessitat que els professionals disposen d'una especialització i, per això, la Universitat de València satisfà aquestes necessitats i ofereix el Diploma d'Especialització en Química: Especialitat Indústria.

Aquest sector demanda professionals d'alta qualificació i és primordial conéixer els processos de gestió en general i de gestió de canvi, ja que l'empresa requereix contínues modificacions i, tals coneixements no es consideren amb extensió suficient en els plans d'estudi universitaris, la qual cosa fa al Diploma d'Especialització en Química: Especialitat Indústria de caràcter necessari.

Leer más

OPINIONS

5 Valoració mitjana (1 valoració)
En una frase, para mí el postgrado, se definiría en resumen como: "La mejor opción para después del grado". Este curso amplió mis conocimientos en el ámbito de la industria y me ayudó muchísimo en mi inmersión en el mundo laboral. Una de las ventajas de este diploma es que ofrece la posibilidad de realizar hasta 900 horas de prácticas en empresa y es por eso que me decanté por escogerlo al finalizar mis estudios como química. Durante las clases, además, recibes charlas de gente que trabaja en distintos campos de la química y tienes la oportunidad de ver de cerca aspectos del mundo de la industria que no se imparten en la carrera y que son clave para poder desenvolverte en el mundo real a la hora de encontrar un trabajo. Gracias a haber realizado el postgrado, hoy por hoy, trabajo en el sitio en el que cursé las prácticas y es por eso que, sin duda, recomiendo elegir el Diploma como una de las mejores opciones para poder abrirte camino en el mundo profesional.
Virginia Carbonell Navarro (Exalumna 4ª edición) valoració:
5
Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS