Màster Propi en Transformació Energètica Power Electronics

2a Edició - Codi 21811220

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 07/10/2021

Data inici: Octubre 2021

Data fi: Juliol 2022

Matrícula: 0 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Estudiants que hagen finalitzat enginyeria elèctrica, electrònica o telecomunicacions (anglès és obligatori) Professionals amb titulació que disposen els coneixements a dalt indicats (anglès és obligatori) Els requisits particulars d'accés són: - Existirà una preselecció via currículums, en els quals es filtrarà als alumnes que disposen els següents estudis: Electrònica Industrial, Electricitat i Telecomunicacions. - Anglès nivell mitjà. - Perfil acadèmic i notes. Especial rellevància sobre les assignatures que estiguen relacionades amb el màster. - Dels seleccionats es realitzarà una entrevista presencial per part del departament de recursos humans de Power Electronics. D'aquesta avaluació s'establirà un 80% de la nota final.

Modalitat: Semipresencial

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: Divendres de 16.00 a 20.30 hores i dissabtes de 9 a 13.30 hores, Divendres de 16.00 a 20.30 hores i dissabtes de 9 a 13.30 hores

Més informació

Objectius del curs

Aquest màster, va orientat a acabats de graduar i professionals de l'àrea d'Electrònica Industrial, Electricitat i Telecomunicacions, que desitgen completar la seua formació en aspectes relatius als convertidors de potència, com són variadors de velocitat, inversors solar, inversors per a bateries o carregadors per a vehicles elèctrics.
A més, el màster compta amb un claustre de professors triat per a aconseguir un equilibri entre el món acadèmic i el professional. Sobretot, aquest segon punt, atés que és on més es pretén aprofundir, proporcionant als alumnes un professorat multidisciplinari, amb experiència i prestigi en el sector.
Altres objectius que es pretén aconseguir amb aquest màster:

Leer más

Objectius professionals

- Els convertidors de potència tenen una gran aplicació en el nostre dia a dia, i moltes empreses requereixen de professionals amb coneixements avançats en aquesta matèria.

- Aquest Màster ajudarà a reforçar els aspectes fonamentals i els pràctics d'aquests convertidors. Amb la qual cosa es podrà treballar en empreses que dissenyen i fabriquen variadors de velocitat, inversors solars i eòlics, carregadors per a vehicles elèctrics, ferrocarrils, convertidors de tracció, filtres actius qualitat de xarxa, accionaments elèctrics en general, carregadors per a bateries.

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS