Diploma d'Especialitzaci en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves

9a Edici - Codi 19322030

Dades generals

Curs acadmic: Curs 2019/2020

Tipus de curs: Diploma d'Especialitzaci

Nombre de crdits: 25.00 Crdits ECTS

Matrcula: 680 € (import preu pblic)

Requisits d'accs: Els destinataris als quals ens adrecem sn docents de secundria i primria, bibliotecaris, treballadors d'editorials, treballadors de les rees culturals dels ajuntaments, graduats en Filologia, Documentaci, Pedagogia i Magisteri

Modalitat: On-line

Collaborador: Estructura de Recerca Interdisciplinar de Lectura. ERI-Lectura / Acadmia Valenciana de la Llengua / Associaci d'Editors del Pas Valenci / Associaci d'Escriptors en Llengua Catalana / Collegi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana / Consell Catal del Llibre Infantil i Juvenil (OEPLI-IBBY) / Departament de Filologia Catalana. Universitat de Les Illes Balears / Departament de Filologia Catalana. Universitat de Valncia - Estudi General / Departamento de Innovacin y Formacin didctica. Universitat d' Alacant / Ediciones Ekar / Editorial Andana / Editorial Bromera / FULL-Fundaci pel Llibre i la Lectura / Fundaci Bromera per al Foment de la Lectura / Sembra Llibres / Subdirecci General del Llibre, Arxius i Biblioteques. Generalitat Valenciana

Direcci

Organitzador: Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. IIFV

Direcci: Gemma Lluch Crespo. Professora Titular d'Universitat. Departament de Filologia Catalana. Universitat de Valncia. .
Maite Monar van Vliet. Doctora en Filologia Catalana. Professora d'Educaci Secundria. Valenci. Llengua i Literatura. Actualment Secretria Tcnica del Consell Escolar Valenci.

Ms informaci

OPINIONS DELS NOSTRES ALUMNES

5 Valoració mitjana (2 valoracions)
Des del meu punt de vista com a docent, m'agradaria recomanar totalment aquest Diploma. Em vaig apuntar perquè m'agradaba molt llegir, la literatura i fomentar la lectura a clase i als més menuts, ja que pense que és esencial ferho en aquestes edats. Aquest curs m'ha ajudat molt a dur endavant projectes en aquest sentit, ens ha aportat una gran quantitat de recursos per a treballar en l'aula, i per a totes les edats, metodologies i maneres de treballar, recomanacions de llibres, autors, llibreries, gèneres textuals, ens ha ajudat a incorporar les TIC en la lectura, en definitiva un munto de coses que em faran més fácil el meu treball a l'aula i que m'han fet descubrir molts aspectos que fins fa res desconeixia. Per tant, ha estat un plaer, l'acabe molt content, satisfet i amb molts més coneixements!!
Luis Miguel Pastor Pastor (Docent) valoració:
29/05/2018 5
El Diploma m'ha aportat moltíssima informació que, com a docent, ja he començat a aplicar; de fet, els meus alumnes de 1r de Batxillerat están enfeinats amb la creació d'un blog on estem iniciant el camí de la lectura augmentada de terra baixa, d'Àngel Guimerà. Evidentment, la tasca eixirà como eixirà perquè ni ells en són experts, ni jo menys, però la il.lusió i les ganes crec que compensaran els resultats i, amb el temps, la cosa millorarà. Els models de bones pràctiques han estat molt interessants i pense que donen llum i ànims per seguir endavant. En definitiva, ha estat un inmens plaer cursar aquest Diploma perquè m'ha enriquit a molts nivells.
Vicente Aleixandre Lluch (Docent) valoració:
29/05/2018 5

Vols rebre informaci d'aquest curs?

He llegit i accepto la informaci proporcionada sobre protecci de dades i Poltica de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informaci sobre els ttols propis de la Universitat de Valncia.

Todos los campos son obligatorios

El formato de telfono es incorrecto

El formato de correo electrnico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envo. Pngase en contacto con nosotros mediante correo electrnico

Debe aceptar la poltica de privacidad de ADEIT.

SI, ENVIA

Responsable: Universitat de Valncia. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibez, 13. 46010-Valncia.
Delegat de Protecci de Dades: D. Javier Plaza Penads lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informaci rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves caracterstiques o necessitats i poder aix dirigir-li les novetats ms convenients.
Legitimaci: Per a l'enviament d'informaci sobre els ttols propis de la Universitat de Valncia la base de legitimaci s el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundaci Universitat-Empresa de Valncia and Universitat de Valncia
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que solliciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades aix com altres drets com s'explica a la informaci addicional.
Amplieu informaci: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

  Imprimir la informaci
  Vdeo
  Ajudes / Beques
  Accs Aula Virtual
  FAQS