Màster de Formació Permanent en Medicina Forense

20a Edició - Codi 22721070

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Màster de Formació Permanent

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 15/10/2022

Data inici: Octubre 2022

Data fi: Juliol 2023

Matrícula: 2100 € (import preu públic)
1.500 € (import preu públic) Estudiants amb residència habitual en Països amb un PIB inferior a 1.000.000 de dólars internacionals

Requisits d'accés: Llicenciats/Graduats en Medicina, Odontologia, Infermeria, Fisioteràpia, Biomedicina, Biologia, Antropologia, Enginyeria biomèdica, Dret i Criminologia, amb activitat pericial davant els Jutjats i tribunals, o que pretenguen iniciar-se en ella.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Online

Horari: Online,

Més informació

Objectius del curs

Mitjançant el Màster Propi en Medicina Forense es busca que, aquells professionals que treballen o estiguen interessats a fer-ho en aquest àmbit, compten amb una formació completa que abaste la part científica amb l'aplicació pràctica. A més, permet integrar a diferents professionals interessats, des d'aquells que treballen en tribunals de justícia, assessoria a companyies d'assegurances privades en valoració del mal corporal, assessoria a despatxos d'advocats en assumptes mèdic forenses, exercici de la perícia privada davant els òrgans de mediació, així com mèdics forenses i altres professionals.

El Màster Propi en Medicina Forense abordarà des de les qüestions generals, passant per la *tanatología i la patologia forenses, així com sexologia, toxicologia i psiquiatria forenses. Altres temes a cobrir són l'avaluació del mal, l'antropologia forense i *criminalística, a més de la realització d'un treball final de curs.

Leer más

Objectius professionals

Tindre una formació científica que incloga coneixements mèdics i biològics és fonamental per a treballar dins del marc de l'administració de justícia. Aquest conjunt de coneixements s'engloben en la branca de la Medicina Forense, la qual està en constant actualització i evolució. Conéixer les últimes tècniques i perfeccionar-les és indispensable per als metges i professionals relacionats i interessats en aquest àmbit. Per aquesta raó la Universitat de València ofereix el seu Màster Propi en Medicina Forense.

Comptar amb els coneixements més complets i adequats de Medicina Forense és d'enorme utilitat per a totes les àrees del Dret (civil, penal, social, familiar, etc.), amb la finalitat que les resolucions adoptades siguen el més exactes i justes possibles. No obstant això, a causa de diverses raons que tenen a veure amb l'entorn geogràfic o situació econòmica, aquest tipus de coneixements moltes vegades no es troben a l'abast dels professionals interessats, com ocorre en països iberoamericans, on hi ha una falta de formació i informació en el tema i com a conseqüència, la Medicina Forense no compleix plenament amb el seu paper. En atenció a aquesta necessitat, la Universitat de València posa a l'abast de tots el Màster Propi en Medicina Forense gràcies a la seua modalitat online.

Leer más

OPINIONS

5 Valoració mitjana (1 valoració)
Realizar el máster en Medicina Forense supuso abrirme la puerta de entrada a esta especialidad. Abarca la disciplina desde un punto de vista mucho más realista que el que suelen contar los libros. Se trata de aprender de verdad, con una información actualizada y veraz, pero también aportando valores como la prudencia y la actitud crítica. Los profesores, provenientes de distintos ámbitos, aportan su experiencia y conocimientos para convertir este curso en una experiencia inolvidable.
Aurora Adam (Alumna 7ª edición) (Médico Forense y Profesora Asociada en la Unidad Docente de Medicina Legal (UV)) valoració:
5
Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS