Diploma d'Especialització Avançat en Anestesiologia i Cures Crítiques

7a Edició - Codi 22722480

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2022/2023

Tipus de curs: Diploma d'Especialització

Nombre de crèdits: 30.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 14/10/2022

Data inici: Novembre 2022

Data fi: Setembre 2023

Matrícula: 600 € (importe preu públic pendent d'aprovació pel Consell Social Universitat de València.)

Requisits d'accés:

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: ,

Més informació

Objectius del curs

Davant la necessitat de formar unitats de cures crítiques fa dècades, quan encara no existia una modernització en l'anestesiologia a Espanya, es va començar a desplaçar als anestesiòlegs als quiròfans. No obstant això, amb el pas del temps i a causa de la demanda sanitària, a través del Reial decret 2015/1978 va sorgir la denominada Medicina Intensiva. En 1984 es va reconéixer als anestesiòlegs i especialistes en reanimació el dret per a administrar teràpia intensiva a pacients mèdics i quirúrgics. És així que l'anestesiologia està àmpliament relacionada amb la medicina intensiva. Per això, comptar amb més especialistes en el maneig del pacient crític és fonamental i està en creixement continu. La Universitat de València ofereix, mitjançant el seu Diploma d'Especialització Avançat en Anestesiologia i Cures Crítiques, els mitjans per a aconseguir-lo.

Actualment el EDA és l'examen oficial de l'especialitat en països com Hongria, Polònia, Suïssa i Àustria. La seua realització és voluntària a Àustria, Alemanya, Bèlgica, Eslovènia, Espanya, França, Grècia, Hongria, Israel, Itàlia, Letònia, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, Romania, Rússia, Suècia i Suïssa. Consta de dues parts i en superar-les ambdues s'obté un diploma. Al nostre país es presenten a la primera part de l'examen una mitjana de 300 estudiants cada any. Amb l'objectiu de donar resposta a aquesta demana, la nostra universitat ofereix el seu Diploma d'Especialització Avançat en Anestesiologia i Cures Crítiques.

Leer más

Objectius professionals

Comptar amb professionals sanitaris amb les competències necessàries per a atendre pacients crítics és la base de la Medicina de Vigilància intensiva, on s'apliquen tècniques de suport vital utilitzades en anestèsia quirúrgica per a pacients en situacions crítiques. Va ser en la dècada dels 60 quan van aparéixer les primeres Unitats de Vigilància intensiva, on els anestesiòlegs comptaven amb els coneixements adequats i gestionaven les tècniques necessàries. Sens dubte, es tracta d'una especialització que requereix d'una actualització contínua. És per això que la Universitat de València ofereix el seu Diploma d'Especialització Avançat en Anestesiologia i Cures Crítiques.

Mitjançant el Diploma d'Especialització Avançat en Anestesiologia i Cures Crítiques es pretén formar, preparar i actualitzar a estudiants per a l'Examen del EDAIC - primera part (Diploma Europeu en Anestesiologia i Cures Crítiques). Es tracta d'un diploma altament reconegut, que és exigit per a la pràctica clínica en molts països a Europa, dirigit a especialistes de l'àmbit mèdic i a residents en formació d'aquesta especialitat.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS