Màster Propi en Sexologia Clínica

6a Edició - Codi 21521290

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 66.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 20/12/2021

Data inici: Gener 2022

Data fi: Desembre 2022

Matrícula: 1325 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats, Graduats i Diplomats. Estudiants amb un màxim del 10% dels crèdits per a obtindre la seua titulació i amb el compromís de finalitzar els seus estudis durant el mateix curs acadèmic

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: online,

Més informació

Objectius del curs

Mitjançant el Màster Propi en Sexologia Clínica el professional tindrà coneixements dels aspectes més importants de la sexualitat humana. Es pretén a més fer una reflexió sobre el paper que exerceix el professional en sexologia, així com de les necessitats formatives per a exercir les seues funcions. Així mateix, ofereix una capacitació per al disseny de programes i projectes relacionats amb l'àmbit de la sexualitat.

Dins del Màster Propi en Sexologia Clínica l'estudiant coneixerà la anatomofisiologia sexual, així com la resposta masculina i femenina, l'evolució psicosexual, el procés de la construcció de la identitat sexual, la intervenció del procés de la socialització, a més de la determinació dels rols sexuals. El programa contempla els aspectes biopsicosocials de la sexualitat, des de la història i l'antropologia sexual, passant per l'orientació sexual i identitat de gènere, la reproducció, així com les hormones i la psicofarmacologia.

Leer más

Objectius professionals

La sexualitat és inherent al gènere humà. Conéixer els seus diferents mecanismes, atendre la seua problemàtica, necessitats, malalties i temes derivats és de gran interés social i de salut en la població. En atenció a això, la Universitat de València imparteix el Màster Propi en Sexologia Clínica. El màster es desenvolupa d'acord amb una orientació acadèmica, professional i d'investigació en atenció a la demanda de la societat quant a l'actualització de coneixements i capacitats dels professionals en l'àmbit.

Els aspectes abordats en el Màster Propi en Sexologia Clínica són de caràcter múltiple. S'estudia des dels conceptes, passant per les dimensions i la història de la sexualitat. Així mateix, es coneixerà i valorarà més el rol del professional en sexologia i la formació que necessita per a exercir la seua labor.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
FAQS