Màster Propi Online de Psicoteràpia i Psicologia Clínica: Estratègies Actuals d'Intervenció

1a Edició - Codi 21521340

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2021/2022

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 60.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 26/09/2021

Data inici: Octubre 2021

Data fi: Juny 2022

Matrícula: 2300 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats i graduats en Psicologia, Medicina, Infermeria, i professionals sanitaris o treballadors de l'àmbit de la salut amb titulació Universitària. Estudiants als quals els quede menys d'un 10% per a obtindre el seu títol de grau, condicionats a l'obtenció del títol en el mateix any acadèmic.

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició:

Horari: On line, On line

Més informació

Objectius del curs

Dins dels objectius del Màster Propi de Psicoteràpia i Psicologia Clínica està ensenyar de manera pràctica l'ús de tècniques i tractaments actuals per a la intervenció mitjançant la psicoteràpia en diferents etapes de la vida. Entre els procediments que han aconseguit major eficàcia en aquest tema destaca la cognitiva comportamental, Gestalt i teràpia familiar. Es farà èmfasi en l'aprenentatge de counselling i l'aplicació que té en psicoteràpia.

Respecte a les tècniques psicològiques de tercera generació, en el Màster Propi de Psicoteràpia i Psicologia Clínica es practicarà el mindfulness, la teràpia d'acceptació i compromís i EMDR. Així mateix, s'obtindrà la formació per a poder realitzar informes de treball dins de la psicologia forense (àmbit civil i penal), a més de la realització de pràctiques en centres col·laboradors per a aplicar les tècniques abans esmentades.

Leer más

Objectius professionals

La salut mental té especial rellevància en tots els nivells de la societat. Formar professionals especialitzats en aquest àmbit és un tema d'interés per a la Universitat de València. En atenció a aquesta necessitat impartim el Màster Propi de Psicoteràpia i Psicologia Clínica, que està dividit en dues parts principals: d'una banda, en teràpia cognitiu conductual, i per un altre, dues eixides professionals fonamentals: la psicologia infantojuvenil i familiar i la psicologia jurídica i forense.

Una dels avantatges que distingeixen al Màster Propi de Psicoteràpia i Psicologia Clínica és que totes dues branques no es troben en estudis oficials amb una descripció tan exhaustiva en els seus continguts ni tampoc amb pràctiques tan àmplies. La teràpia cognitiu conductual aprofundeix en problemàtiques relacionades amb ansietat, depressió, estrés, així com mindfulness. Donat l'augment de persones amb depressió o ansietat, així com de patiments mentals, aquesta especialització es converteix en un instrument necessari per als professionals de l'àmbit de la psicologia.

Leer más

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS