Expert Universitari en Tecnologies de la Informació i Comunicació en Psicologia Clinica i Salut

2a Edició - Codi 20523320/20521070

Dades generals

Curs acadèmic: Curs 2020/2021

Tipus de curs: Expert Universitari

Nombre de crèdits: 11.00 Crèdits ECTS

Preinscripció al curs: Hasta el 01/09/2021

Data inici: Setembre 2021

Data fi: Novembre 2021

Matrícula: 1000 € (import preu públic)

Requisits d'accés: Llicenciats en Psicologia o Psiquiatria que vulguen completar la seua formació o ampliar el seu perfil professional. Metges, Psicopedagogos, Treballador social, Educador social, Sociòlegs, Professors de primària o d'ESO

Modalitat: On-line

Horari i Lloc d'impartició

Lloc d'impartició: Online

Horari: Online,

Més informació

Objectius del curs

Les TIC han revolucionat la manera d'entendre i gestionar el món. La Psicologia no ha sigut aliena a aquestes eines tecnològiques, que són cada vegada més accessibles i senzilles d'usar, a més d'haver demostrat eficàcia per a millorar diverses tasques dins de la clínica. Gràcies a elles és possible accedir cada vegada a més persones, que reben el tractament adequat i també han aconseguit que en molts casos el tractament siga millor acceptat pels usuaris. Tot això requereix de professionals especialitzats en l'ús de les TIC¿s. Per tant, l'objectiu del curs d'Expert Universitari en TIC en Psicologia Clínica i Salut és oferir una formació completa en aquesta temàtica i cobrir aquesta necessitat, tant per a psicòlegs clínics i sanitaris, com per a altres professionals relacionats.

El programa per a obtindre el títol d'Expert Universitari en TIC en Psicologia Clínica i Salut inclou els aspectes ètics, legals i de protecció de dades, la implementació de les TIC en Psicologia clínica, protocols de tractament psicològic aplicats en Internet, així com temes especialitzats de les TIC en prevenció, en diferents grups d'edats, en problemes mentals greus o en investigació.

Leer más

Objectius professionals

Les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (Tics) tenen una notable influència en diferents àrees de la nostra vida i la Psicologia no escapa a aquesta influència. Les TICs han donat lloc a problemes relacionats amb la nostra àrea de coneixement, com les addiccions tecnològiques o el ciberassetjament; però, al mateix temps, s'han convertit en una important eina per a millorar l'eficàcia i l'eficiència de tasques bàsiques relacionades amb diferents disciplines de la psicologia clínica, ja siga l'avaluació, la psicopatologia o els tractaments. . No obstant això, encara existeix una important bretxa entre la realitat d'aquests avanços i la preparació que tenen els professionals de la psicologia per a poder utilitzar-los. Per tant, resulta necessari posar en marxa iniciatives que permeten donar solució a aquest problema. El curs d'Expert Universitari en TICs en Psicologia Clínica i Salut, de la Universitat de València, sorgeix precisament per a oferir una formació de qualitat respecte a la utilització de les Tics en Psicologia.

El curs va dirigit a professionals de la psicologia clínica i sanitària que desitgen adquirir coneixements sobre les TICs enfocades en el seu àmbit de treball i està organitzat i impartit per professionals de reconegut prestigi, tant a nivell nacional com *internacionalEl curs pretén formar als professionals clínics en la comprensió de les Tics, així com en l'ús de diferents aplicacions que ja han demostrat utilitat per a millorar l'eficàcia i l'eficiència de diferents protocols d'avaluació i tractament basats en l'evidència. Per això, per als qui estiguen interessats a complementar la seua formació la Universitat de València presenta una nova edició del curs d'Expert Universitari en TIC en Psicologia Clínica i Salut.

Leer más

Preinscripciò al curs

Solicita información

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Todos los campos son obligatorios

El formato de teléfono es incorrecto

El formato de correo electrónico es incorrecto

Mensaje recibido correctamente. Nos pondremos en contacto con usted lo antes posible

Error en el envío. Póngase en contacto con nosotros mediante correo electrónico

Debe aceptar la política de privacidad de ADEIT.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: Enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
S'obtenen perfils a fi de personalitzar el tracte conforme a les seves característiques o necessitats i poder així dirigir-li les novetats més convenients.
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

SI, ENVIA
 
Imprimir la informaciò
 
Ajudes / Beques
FAQS